Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Księżniczka

Go down 
+2
Tony Shepard
Jake Shepard
6 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Jake Shepard
Opiekun Domu
Jake Shepard

Liczba postów : 174

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Lip 23, 2012 4:56 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
No spójrz na niego! Tylko spójrz! Czy nie widzisz jak patrzy na Ciebie błagalnie, abyś wysłała albo wysłał do niego list?! On tylko czeka na jakieś wieści od Ciebie! Nie bądź świnią, podziel się swoimi wrażeniami z naszym kochanym panem Shepardem!
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 06, 2012 7:49 pm

Zacny ojcze!

Nie wygadaj się matce, że jednak znam podstawy ortografii, wiem co to mandragora oraz wiem gdzie tworzy się bezoar. Jeśli mnie zdradzisz, przeklinam Cię na ten cholery stan czerwony, że wydziobię Ci oczy!

Twój zawsze kochający syn,
Tony
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 06, 2012 8:02 pm

Jednak jesteś gość.
T.

P.S. Nie dzielę się intymnością ze swoim starszym, przykro mi. Ironizuję oczywiście.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Liczba postów : 272

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 06, 2012 8:20 pm

Mógłbyś przemówić naszemu synowi do rozumu? Przysięgam, jeszcze jedno słowo i go zamorduje, albo zostawię w Zakazanym Lesie. ON MNIE NIE SŁUCHA, zaraz mi serce pęknie, gdzie zrobiłam błąd?
Ty mu coś powiedz, to Ty nosisz spodnie w tej rodzinie, a przysięgam, że jak się w piątek na szlabanie u mnie (opowiem ci potem) nie zjawi, to coś mu zrobię. PRZYSIĘGAM!!!

Kocham, Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 06, 2012 9:04 pm

Tony napisał mi, że lubi mnie irytować, dlatego tyle lat robił błędy ortograficzne... Ciekawe co jeszcze robi, żeby zobaczyć w moich oczach irytację. Wiedziałeś o tym? Wy faceci trzymacie się razem. Wpędzicie mnie do grobu...

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Sie 19, 2012 10:53 pm

Jakie...

Po pierwsze: dziękuję Ci bardzo za ten komplement, nawet nie wiesz jak przyjemnie usłyszeć coś takiego po tylu latach związku. Mimo, że i tak bardzo często wyznajesz mi miłość, mimo to zawsze mam rumieńce. Dlaczego nadal tak na mnie działasz?
Po drugie: co się stało, że piszesz mi tak smutne rzeczy? Wygląda na to, że masz jakiegoś strasznego doła... Wiesz co ja myślę? Że nawet Tonyś jest udany. W końcu noszenie TAKIEGO nazwiska do czegoś zobowiązuje, prawda? On po prostu uwielbia się z nami droczyć, sam napisał mi to w liście. A Clary? No, może jest trochę płaczliwsza ot Tony'ego, ale jednak jest wspaniała. Jednakże nadal uważam, że za dużo sobie wziąłeś do roboty - wychowywanie jej, gotowanie, czuję, że się przemęczasz.
W klasie? Mówisz o Naszym pierwszym pocałunku? Och, no doprawdy, miło mnie zaskoczyłeś tym pytaniem. A więc pozwól, że Ci przypomnę kochanie: malowaliśmy klasę, wzorem, który wymyśliłam. Mając przerwę pokazałeś mi wszystkie niebieskie plamki, jakie mam na twarzy, po czym najdelikatniej jak się da ucałowałeś moje wargi. Na to ja się w Ciebie wpiłam. To chyba był najodważniejszy czyn, na jaki wtedy umiałam się zdobyć. Ale wiesz Ci powiem? Nie żałuję. Nigdy nie żałowałam...
Naprawdę, dziwnie się zachowujesz. Coś się stało? Coś Cię gnębi? Dlaczego myślisz, że źle zrobiłeś tworząc eliksir na wilkołactwo. Wiesz co to było? To było tak przeogromne poświęcenie, że aż Cię podziwiam. Tyle prób, tyle nieprzespanych nocy, tylko po to, bym była bezpieczna. W wilkołaka zmieniam się odkąd skończyłam sześć lat. Nawet nie wiesz jak strasznie to było męczące. Chociaż to prawda, przez eliksir zrobiłam się słabsza i o wiele bardziej spokojniejsza, ale mimo to, tak naprawdę uratowałeś mi życie. Kto wie co czyha po północy w Zakazanym Lesie?
Krwiste befsztyki? Mniam.

Kocham, całuje, całuję, kocham.
Nadia.

Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 20, 2012 5:31 pm

Przed tobą magiczny spam. Jeśli nie chcesz go usłyszeć, kopnij sowę w zadek przed usłyszeniem sygnału. Piiiip. Za późno.

Chodźmy się pieprzyć w promieniach zachodzącego słońca!

Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Sie 20, 2012 5:59 pm

Pozytywnie przeszedł pan test! Jestem dumna z pana profesora, kiedy lekcja? Pozdrowię pana żonę na dzisiejszej opiece i przekażę, żeby nigdy więcej ze mną nie spiskowała, chociaż teraz też tego nie robiła.

Odkrywająca w sobie socjologiczne pasje,

Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPią Wrz 07, 2012 9:38 pm

Kochany mężu mój najukochańszy!
Wiesz jak Cię kocham, prawda?
Jest sprawa... co byś zrobił, gdybym Cię poprosiła o eliksir antykoncepcyjny? Pewna bardzo zdesperowana (i w sumie z tego wynika, że napalona...?) osoba go potrzebuje.
Ot, taka przysługa, hm?
Twoja bardzo Cię kochająca i uwielbiająca (za ostatnia noc jeszcze bardziej) żona.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptySob Wrz 08, 2012 11:54 pm

Jest z mojej rodziny, twojej rodziny, naszej rodziny, oryginalny, rozpoznawalny...
Och błagam nie wypytuj mnie bardziej, wiesz, że nie umiem trzymać języka za zębami!
Tak czy siak, nie mam pojęcia czy chodzi o gwałt, nic mi o tym nie wiadomo... Po prostu chciałabym żebyś mu pomógł. Pomożesz?

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 12:09 am

Och nie! Nie mogę mu tego zrobić! On mnie lubi, jest moim przyjacielem, on mi zaufał nie mogę go zawieść!
Błagam, Jakie nie stawiaj mnie w tak dhamatycznej sytuacji...
Boże, zrobiłam to. Zabije mnie. Zabije. Mam za długi jęzor, za długi.
Ale zrobisz go, prawda?
Tony też mnie ostatnio o niego prosił.

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 12:25 am

Anthony Jacobie Shepardzie! Zabraniam Ci śmiać się z niego! Nasz przyjaciel jest w potrzebie. Okej, okej, wiem, lubisz się śmiać z jego wady wymowy... W ogóle nawet nie jestem pewna czy go lubisz ale... może zrób to dla mnie? Ponieważ ja go lubię! Gdybyś chociaż na chwile przy nim nie krztusił się ze śmiechu pod stołem, udając, że szukasz widelca bo Ci spadł, to może byś zobaczył jaki jest...
A co do Tony'ego to... No cóż... prawdopodobnie już nie jest, ale nie wiem czemu jakoś tak dziwnie to przeżywasz.
Pragnę ci przypomnieć kochanie, że ja straciłam dziewictwo w tym samym wieku. I jakoś nie narzekam, ba, spodobało mi się! Więc proszę Cię BARDZO mocno, zrób mi... mu... im... ten eliksir.

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 12:40 am

Wybacz kochanie. Widzisz, Tony o mnie myśli. Ja wiem co myśli! "Ciekawe kiedy matka ojca o antykoncepcyjny poprosi". Oni są w potrzebie!
A co do imienia, och, nie mogłabym go zapomnieć. Przecież prawie co noc je krzyczę, prawda? Jeżeli wiesz co mam na myśli...
Ty wymyśliłeś Anthony'ego, Jake. Całe dziewięć miesięcy mi trułeś, jakie to wspaniałe imię i że tak musimy go nazwać, bo od tego zależą losy świata.
Tak, odebrałeś mi dziewictwo. Moją czystość, moją niewinność... Ale dzięki temu nie wstydzę się eksperymentów jakie Kamasutra nam oferuje.
Czy mi się zdaje, czy ten list wyszedł bardzo erotyczny?
Ej, czy ty mi sugerujesz, że chcesz mieć jeszcze jedno dziecko, Jakie?

Nadia.

PS.
Jesteś pijany. Nie zachlap mi nowej sukienki, która leży na łóżku, bo cię przywiąże nago do wieży Astronomicznej.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 12:59 am

Trudno zapomnieć tego bólu, naprawdę. I to, że próbowałeś mnie zrelaksować w bardzo przyjemny sposób nie bardzo mi pomogło.
Ty lubisz meble. Ja do dzisiaj na widok czerwonych koszul w kratę rumienię się jak głupia, musimy to kiedyś powtórzyć kochanie.
Shepard! Prosiłam Cię, żebyś się nie śmiał z niego! Jesteś pijany! No doprawdy! Zachowuj się, bo naprawdę Cię przywiążę do tej wieży.
Och, czyli mówisz mi, że chcesz mieć jeszcze jedno dziecko? No cóż, jeżeli tak, to się śpiesz, bo mi się data ważności skończy, naprawdę. Na dowód, że się zgodziłeś, pokażę Ci listy jak wytrzeźwiejesz.
AHAHAHAHA, MASZ PRZECHLAPANE!
Zachcianki? Och, a jakież ty masz zachcianki? Nie jesteś zbyt wymagający jak na faceta Jakie.
Trójkącik? Ty wiesz co? Spróbowałabym kiedyś. Naprawdę. Taka odskocznia od zwykłego seksu.

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 1:11 am

Nie! Głupiś? Miałabym uprawiać seks z własną rodzina? Przecież Wroński to nasza rodzina, nie mogłabym tego zrobić! Więc cóż, zostaje nam Kingshley. Albo Casey. Ale to wiesz, jak tam wolisz, bo może Ty nie chcesz faceta?
Wesz, że dla mnie i tak jesteś najseksowniejszy? A skoro nam się data ważności nie skończy, mamy dużo czasu, żeby sobie to udowodnić.
Uuuu, Erosie, gorąco mi.

Całkiem Jeszcze Spokojna Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 1:21 am

Chcesz trójkącik z Wrońskim? Cóż, nie powiem nie. Nie wiedziałam, że takie masz fantazje kochanie.
Nie Casey? Czemu nie Casey? Ah, rozumiem. Ale nie musiałeś puszczać pawia do ogrodu. Naprawdę jesteś pijany.
Swoją drogą jak wymiotujesz i piszesz jednocześnie?

Rozochocona Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 1:24 am

ZRÓBMY TO SHEPARD! ZRÓBMY TO TERAZ!

Nadia, która jest na tak.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 1:28 am

Oboje będziemy tego żałować.
Ale teraz jesteśmy młodzi piękni i napaleni.
Chyba znasz moje zdanie.

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 1:32 am

Tak, tak, podzielam twoje zdanie.
AVE TRÓJKĄTY!

Nadia (której chyba odbiło).
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

Liczba postów : 77

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyNie Wrz 09, 2012 2:32 pm

Och Jake, och Jake !
Jak ja dawno już Cię nie widziałam. Mimo, że uczymy w murach tego samego zamku to nie widuję Cię zbyt często. Tak, wiem, często siedzę w swoim gabinecie. Ale przestałam już tyle pić.
Nadal nie mogę uwierzyć, że jesteś żonaty ! I to w dodatku z Nadią Fray, zamiast legandarną Clarence. A dałabym sobie rękę obciąć, że ze sobą sypialiście.
Naskrob coś do starej, zdewociałej przyjaciółki.
Lil
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyPon Wrz 10, 2012 6:59 pm

Miałam właśnie wziąć prysznic, gdy twoja sowa mnie naszła.
Koronkowy, czarny stanik, jeden z twoich ulubionych zresztą, i stringi od kompletu.
Nawet nie wiesz jakie są wygodne!
A ty...?

Nadia.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptySro Wrz 12, 2012 7:44 pm

Ha, ha, Jakie, miałam uczennicę, która pytała o lekcję...
Ciesz się, że nie widziała tego liściku... ani poprzedniego... Chyba gdzieś go zgubiłam.
Tak? A co takiego o mnie myślisz?

Nadia.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Liczba postów : 769

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptyWto Paź 02, 2012 6:04 pm

Pewna płomykówka przyniosła do Ciebie paczuszkę opatrzną takim bilecikiem:
Zawartość: Zimowy szalik, trzy Kwaśne Lizaki, butelka Bimbru Wrońskiego.
Powrót do góry Go down
http://life-in-stark-tower.tumblr.com
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptySob Paź 06, 2012 3:38 pm

Wielka paczka przyniesiona przez sowę.
Zawartość to: paczka prezerwatyw, wełniane skarpetki i butelka Ogniestej Whisky.
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka EmptySob Paź 27, 2012 12:12 am

Kochane Jake'u !

Tak mi przykro, tak bardzo mi przykro. Uściskaj ode mnie serdecznie Nadię, gdy tylko nadarzy Ci się okazja.
Chciałabym Ci pomóc. Ale nie ma jednej, jedynej recepty na poradzenie sobie z bólem po stracie ukochanej osoby. Ja w swoim życiu straciłam parę już takich osób. Jednak żadna z nich nie była moim dzieckiem.
Nie wiem co powinnam Ci napisać, by choć odrobinę ulżyć Twym udrękom. Zdaj się na czas - on naprawdę, choć może powoli, leczy rany. Tony napewno znajduje się w innym, lepszym świecie, gdzie jest szczęśliwy, gdyż tutaj nie mógł być. Posunął się do tragicznych środków radzenia sobie z problemami, przez co Ty i Nadia będziecie nosić ciężar do końca życia.

Chciałabym jeszcze coś dodać, ale boję się też napisać za dużo. Bądź jedynie blisko swojej żony i waszej córeczki - one teraz potrzebują Cię jak nigdy dotąd. Wierzę, że znajdziesz w końcu swoje ukojenie po tak bolesnej stracie. Może nie do końca, ale chociaż częściowo.

Ślę gorące całusy i uściski. Trzymajcie się ciepło, być może zawitam w Hogwarcie i wówczas porozmawiamy.
Kochająca,
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Księżniczka Empty
PisanieTemat: Re: Księżniczka   Księżniczka Empty

Powrót do góry Go down

Księżniczka
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Sowiarnia-
Skocz do: