Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Uroki Marcina

Go down 
+6
Cristina Reed
Jennifer Rachel Wood
Avérille de La Fontaine
Tony Shepard
Nadia Shepard
Marcin Wroński
10 posters
AutorWiadomość
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Liczba postów : 769

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Lip 23, 2012 5:45 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Anna Wrońska
Przede wszystkim: szefowa aurorów, matka Marcina, jego przyjaciółka, pierwsza mentorka. Pomimo tego, że spędzała z synem wiele czasu, ten nigdy nie poznał nawet połowy jej sekretów. Trudno przewidzieć co zrobi.

Józef Wroński
Dziadek, znany szukający (te jego nowatorskie popisy na miotle!), dystrybutor Bimbru Wrońskich. Dość szalony staruszek, który niczego się nie obawia. W dodatku nadal jest żwawy mimo swoich lat na karku.

Leah Wrońska
Przyszywana ciotka (hajtnęła się z Tomkiem Wrońskim, kuzynem Ani), pracuje w Świętym Mungu na oddziale urazów pozaklęciowych. Marcin bardzo często lądował w jej rękach jako mały chłopiec, a później już jako dorosły mężczyzna. No cóż…

Felixia Badluck
Listopadowa dziewczyna. Oj, biedne serce naszego Marcina. Kiedy ujrzał Fel (a było to po odzyskaniu przytomności, ponieważ kobieta uderzyła go rondlem w głowę), zwariował. I to dosłownie. Poczuł dziwne łaskotanie w okolicach żołądka. Fel w połączeniu z czekoladą smakowała wybornie. I mimo wszystko na długo pozostanie w sercu Wrońskiego.

Jennifer Rachel Wood
Miłość to na pewno nie jest… Chociaż nie, kłamię! To jest miłość cielesna, pożądanie. To co, że wydarzyło się to dopiero dwa razy? Kto wie… Może przy najbliższej okazji znów trafią do łóżka. Taka już jest relacja tych dwoje i nikt na to nie może poradzić. Po pijaku zawsze wychodzi seks. A, że Yenna jest jaka jest… Kto by mógł się jej oprzeć?

Jensen Kinghsley
Najlepszy przyjaciel Marcina, jeszcze z tak zwanej „szkolnej ławki”. Jakby nie patrzeć, to nieźle się uzupełniają… Przynajmniej jeśli chodzi o umiejętności. W życiu prywatnym również są nieco przeciwieństwami. Skoro jednak znaleźli wspólny język (czyżby był nim bimber Wrońskiego i ruska wódka?), to dlaczego mieliby wywoływać wojnę? Bicz plis. Marcin i Jensen to najlepszy paring przyjaciół.

Cristina Reed
Krysia to z kolei najlepsza przyjaciółka Marcina. To co, że jest od niego młodsza o kilka lat? Ha! Wiek fizyczny wcale nie jest ważny! To co dziewczyna wyrabia z różdżką jest niesamowite. Wiadomo, że ktoś taki jak ona, MUSIAŁA zostać jego przyjaciółką. W dodatku świetnie się rozumieją, prawie jakby byli rodzeństwem i to bliźniętami! Team Wreed!

Nadia Shepard
Przyszywana ciotka, jedyna normalna osoba z rodziny Shepardów. To dzięki niej Marcin cały czas zwalcza w sobie wielką potrzebę walnięcia jakimś urokiem w Jake’a lub Tony’ego. W dodatku jest dla (Wrońskiego) tak miła, że nie w sposób jej nie lubić. Ot, Marcin wychowany nieco surowo, jest naprawdę zdziwiony, że kobiety mogą być aż tak łagodne szczególnie dla takich dzieci jak Tony… Ale to już inna sprawa.

Elizabeth Hall
Zacna panienka Hall. Może i mocniej kocha zielarstwo od obrony przed czarną magią. Może i nie lubi, kiedy Marcin ją faworyzuje. Może i młody Shepard ją bardziej lubi. Może i ma ładne, rude włosy… Ale Wroński po prostu ją uwielbia. Nie wie dlaczego. Po prostu tak już jest i tyle. W dodatku to córka Sophie. TEJ Sophie. Głupio jej nie lubić, szczególnie, że jej matkę traktuje się jak guru.

Lili Cartemoll
Jakie to głupie… Przyjaźnić się z przyjaciółką swojej matki, która widziała ciebie nawet jeszcze w pieluszce. Jak dobrze, że Marcin zupełnie się tym nie przejmuje. Bardzo często zwraca się do Lili po porady dotyczące transmutacji. W końcu czasami nawet animag nie wie wszystkiego o innych transmutacyjnych sztuczkach, prawda?

Benjamin Baxter
Trudno było się przekonać Marcinowi do naszego Królika. Do czasu jednak! Kiedy Ben przebrał się za zacnego Wrońskiego w Noc Duchów, od razu czarodziej się do niego przekonał. W dodatku zaprosił go na warsztaty bycia zajebistym. Ha! Wyczuwam tutaj początek czegoś naprawdę ekstra!

Avérille de La Fontaine
Marcin Wroński nie zastanowił się jeszcze poważnie czy zalicza swoje uczucia do panny Avci do tych z katalogu pozytywnych czy negatywnych. Czasami półwila go denerwuje, czasami fascynuje. W dodatku bardzo często mówi do niego z „francuska”. Czyżby to był prztyczek do jego wady wymowy, a może jakaś aluzja?

Casey O'Sullivan
Kiedy Marcin dowiedział się, że Casey ma być nowym dyrektorem Hogwartu, miał ochotę napisać do matki list z prośbą, aby przyjęła go do szeregu aurorów pomimo tego, że jest kiepski w eliksirach. Niestety, stwierdził, że tylko się wygłupi, więc musiał wytrzymać… Wroński po prostu nie trawi dyrektora. W jego oczach jest tylko durnym pijakiem, który wydaje szkolną kasę na kupno wódki oraz papierosów. Żadnych umiejętności (oprócz uroku osobistego, który pozwala mu zaliczać po kolei laski), ogłady, kultury… Merlinie, widzisz, a nie grzmisz!

Jake Shepard
Kolejny debil. Na nieszczęście Marcina, musiał go znosić już od małego, ponieważ jakimś dziwnym trafem cała rodzinka Shepardów stała się przyjaciółmi Anny. Cholera jasna! Jego największym (i jednym) przedsięwzięciem w życiu było wynalezienie Eliksiru Nadii i nic poza tym. Wróżbita od siedmiu boleści. Gdyby nie jego cudowna żona, Marcin już dawno stratowałby mu twarz jakimś urokiem.

Tony Shepard
Jaki ojciec, taki syn. Chociaż nie, nie do końca. Młody Shepard zupełnie nie przypomina Jake’a, który jest sam w sobie debilem. Tony ma dziwną, złożoną osobowość. Czasami próbuje się popisywać, czasami wygląda tak jak dziecko specjalnej troski. Marcin za każdym razem, kiedy go spotyka na korytarzu, na lekcjach lub podczas rodzinnych obiadków, ma ochotę go ukatrupić. Po prostu nie może wytrzymać z kimś takim jak młody wróżbita. Nie może. Wstyd Ravenclawu!

Ostatnio zmieniony przez Marcin Wroński dnia Pon Wrz 24, 2012 11:49 am, w całości zmieniany 12 razy
Powrót do góry Go down
http://life-in-stark-tower.tumblr.com
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Liczba postów : 272

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Lip 23, 2012 6:34 pm

Ale ja muuuuuszę znać Mahcina :3
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Lip 23, 2012 7:47 pm

No wiadomo, jesteś dla niego przyszywaną ciotką... Tylko jakie mają być ich relacje? Miła odskocznia od wariatów Shepardowych? Razz
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Liczba postów : 272

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySro Lip 25, 2012 2:20 pm

Oł jes Very Happy
W sumie nie wiem, ale powiedzmy, że baaaardzo lubię gawędzić z kolegą po fachu i dobrze się rozumiemy, mogę być takim kimś komu na ramieniu będzie mógł się wypłakać.
Skoro Jake się z niego podśmiewa, a wg mnie jego wada wymowy jest urocza to wiesz Very Happy
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySro Lip 25, 2012 7:18 pm

Nie wiem do końca co tu wymyślić ( a chcę coś mieć z Marcinkiem), więc mam nadzieję, że mi pomożesz?
Kilka uwag: Avcia, nawet jeśliby chciała, nie potrafi poprawnie wymawiać jego imienia (no ale tu by się nie kapnął, bo do psora raczej po imieniu nie powie, więc chyba mniejsza). Ładnie jej będzie szło na OPCM, co dla niego jest nieco podejrzane i szuka tu jakiejś innej przyczyny oprócz naturalnych zdolności (niech żyją nauki wujaszka, hahaha <3).
Dalsze szczegóły?
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Lip 26, 2012 11:33 am

Pamiętam, że miałaś specjalnie mówić do mnie z francuska Razz
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Lip 26, 2012 11:35 am

Tamto było właściwie żartem, ale skoro chcesz...mimowolnie tak mówi, bo nie potrafi inaczej, ale ma to też ironiczny podtekst, o!
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Lip 26, 2012 11:38 am

No, wszyscy są u góry Very Happy
Powrót do góry Go down
Jennifer Rachel Wood

Jennifer Rachel Wood

Liczba postów : 151

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPią Lip 27, 2012 11:22 pm

Ja to sobie myślę, że jeżeli znalazło się miejsce dla Jensena i Lizzie to i Jenny do kompletu zabraknąć nie może. Jednakże wiem, że chcę, a nie wiem jak (i bez podtekstów)!
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySob Lip 28, 2012 12:21 am

Czemu bez podtekstów? Sad Liczyłem na szybki numehek! xDDD
Powrót do góry Go down
Jennifer Rachel Wood

Jennifer Rachel Wood

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySob Lip 28, 2012 9:44 am

W sumie jakby iść za tym ciosem, to kiedyś na zeszłym balu bożonarodzeniowym Jenna była tak wstawiona, że uznała jego niewypowiadanie 'r' za słodkie. A że nawet gdy była trzeźwa uważała go za niewątpliwie atrakcyjnego, lecz trzymała się lekko na dystans i rozmawiała uprzejmie, bez tak charakterystycznego dla niej i mimowolnego flirtu. Lecz wiadomo, co alkohol robi z ludźmi. Atrakcyjność Marcina wzrosła plus pięćdziesiąt i jakimś trafem wymknęli się z balu do jego gabinetu. Od tej pory Jennifer jest lekko zawstydzona, bo nie lubi nie mieć nad czymś kontroli, a z całą pewnością wtedy ją straciła, lecz często puszcza Wrońskiemu zalotne oczko i robi bardzo wymowne aluzje do tego, ze mogliby z tego zrobić bożonarodzeniową tradycję, bo był na prawdę dobry. Przynajmniej odciążyłoby to jej skrytkę jak chodzi o kupowanie kolejnego prezentu dla swoich kolegów, bo kupowała prezenty co roku. Dla każdego.
Może jedynie jak chodzi o zakup seksownej bieliny... a nie. Wróć. Cały asortyment bielizny Rachel był seksowny, więc problem z głowy.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySob Lip 28, 2012 10:08 am

A to niespodziewana propozycja! W żartach rzuciłem coś o seksie, a tutaj dostałem to w pakiecie! Alkohol, mój cudowny przyjaciel… Już nie raz mącił mi w głowie, abym robił dziwne, szalone rzeczy. Jak więc mógłbym odrzucić taką propozycję? Miałbym nie tylko problem z wymową, ale również z oczami, gdybym powiedział ‘nie’! Oczywiście, że się zgadzam! Szczególnie, że Yenna jest piękna bez dwóch zdań (przypomina mi się jej genialna rola w Loście!). Sam mógłbym powiedzieć jej kilka miłych słów, których przenigdy nie powiedziałbym na trzeźwo, bo zwyczajnie odziedziczyłem „cudowną” nieśmiałość mojej matki. To również może Jenn mu wypominać.
Codzienna relacja… No cóż. Skoro tak stawiasz sprawę i zamierzasz puszczać oczka oraz robić wymowne aluzje – mi pozostaje rola biednego Marcina, który czerwieni się jak burak. Oczywiście, kiedy troszkę się napije, znów język mu się rozwiązuje i można z nim o tym wszystkim normalnie porozmawiać. Ba! On nawet sam może zacząć rzucać aluzje albo postawi sprawę wprost, że domaga się powtórki z Balu Bożonarodzeniowego.
Próbując podsumować: Wroński udaje grzecznego chłopczyka, który ma jakieś maniery oraz pewną granicę przyzwoitości. Tak naprawdę wcale jej nie posiada i chętnie przystałby na propozycję kobiety, nawet zrobiłby to ‘tu i teraz’.
Aloha i magia!

/ nie chciało mi się edytować literki r xD
Powrót do góry Go down
Jennifer Rachel Wood

Jennifer Rachel Wood

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySob Lip 28, 2012 10:21 am

Wpisuję. Ha!
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Wrz 06, 2012 11:24 am

Dobra ludziska. Odświeżam temat, trochę chcę inaczej te związki popisać, więc...! Kto chce występować u Marcina w związkach - niech się zgłasza! Skoro Krysia rozdaje ciasteczka, Marcin będzie rozdawał uroki! Zaklepcie sobie kolejkę!

Zaczynamy!
Urok numer 1...?
Urok numer 2...?

Very Happy
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Wrz 06, 2012 12:58 pm

Chcę być urokiem numer dwa!
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyCzw Wrz 06, 2012 1:09 pm

Ok! Very Happy Zaklepujcie sobie kolejkę xD Bo inaczej sama sobie Was zakolejkuję, haha!
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyWto Wrz 11, 2012 7:22 pm

Zaktualizowane związki! Proszę przejrzeć i zobaczyć czy się zgadza!
Jeśli kogoś nie ma, a powinien być - piszcie!
Jeśli się nie zgadzacie z opisem - możemy porozmawiać o ewentualnej reklamacji*!

* nie dotyczy Caseya
Powrót do góry Go down
Casey O'Sullivan
Przemytnik Alkoholu

Liczba postów : 164

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyWto Wrz 11, 2012 7:25 pm

Bo dam minusa!
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptySob Sty 12, 2013 5:51 pm

Muszę zupdejtować to :< a nie chce mi się :<
aż łezka się kręci, kiedy widzę Toniaczka w związkach...
Powrót do góry Go down
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

Liczba postów : 13

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyNie Sty 13, 2013 9:31 am

Eeej *ciąga za rękaw* Wciśnij gdzieś i mnie xD Ale nie wiem, jaką relację...
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyNie Sty 13, 2013 5:07 pm

No i w sumie z Dorianem byli "kolegami" po fachu. Można uznać że się nie lubili. Powiedzmy że nawet Marcin usłyszał Doriana jak mówił w mowie węży. Może to być jakąś poszlaka że może nawet nie tyle nie jest czarnym panem ale może coś wiedzieć. Może też niczego nie świadom zgłosi się do niego jako mistrza zaklęc. Resztę pozostawiam tobie.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Sty 21, 2013 5:07 pm

Dorek, czytałam to.... PW w formie bezosobowej... dziecinada lekko.
Jeszcze nie wiem co do tej relacji, wiem, że ten pomysł Twój mi nie leży, ponieważ jedyną osobą, od której Marcin się uczył była jego matka, od nikogo więcej nie zamierzał, zdobywa wiedzę sam i ba, uważa siebie nawet za miszczunia (zaraz po mateczce i błogosławionej Soph). Jak coś wymyślę, dam znać.
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Sty 21, 2013 10:08 pm

Wybacz jeśli Cię czymś w PM uraziłem. Nie miałem tego na celu. Nie wiem o co się spinasz, trochę dystansu do siebie. Swoją drogą nikt dawno nie sprawił mi takiego komplementu i nie nazwal mnie dzieckiem. Dziękuje.
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina EmptyPon Sty 21, 2013 10:15 pm

Obraź się!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Uroki Marcina Empty
PisanieTemat: Re: Uroki Marcina   Uroki Marcina Empty

Powrót do góry Go down

Uroki Marcina
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: