Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Linzi tinzi spajder

Go down 
+2
Avérille de La Fontaine
Lindsay Welsh
6 posters
AutorWiadomość
Lindsay Welsh
Klasa V
Lindsay Welsh

Liczba postów : 86

Linzi tinzi spajder Empty
PisanieTemat: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 6:33 am

Lysia i Ludzie
[You must be registered and logged in to see this image.]

Lyśkowe Guru

Anstasie- najważniejsza ze wszystkich. Nazwanie jej najbliższą przyjaciółka to wciąż za mało, bo Lyś kocha Nan jak siostrę, a przynajmniej tak jej się wydaje, bo nigdy siostry nie miała. Najwyższy Autorytet, jej słowo dla Lindsay jest święte, nikomu nie ufa bardziej.

Benny- najważniejszy ze wszystkich Puchonów. Prawdziwy przyjaciel, który tłumaczy Issy tajemnice tego świata, Najmądrzejsza Osoba Na Świecie. Nic dziwnego, że ufa mu i wierzy bezgranicznie, co też Benny bezczelnie wykorzystuje.

Lyśka i Ślizgonki

Avérille - najdziwniejsza osoba na świecie. Lissie nie może wyjść z podziwu jak ktoś tak śliczny może tak mało rozumieć. Najczęściej nie zdaje sobie sprawy, że Ślizgonka po prostu z niej drwi, choć czasem uda się jej powiedzieć coś, co Lysię zaboli.

Clay - znają się od małej Ślizgoneczki i Puchoneczki, i jak na osoby z tak różnych Domów mają na prawdę dobry kontakt. Dobrze się dogadują, choć równie często patrzą na siebie jakby druga spadła z księżyca.

Lysia i Fajni Ludzie

Benio - Baxie jest spoko. Baxie jest nawet więcej niż spoko, właściwie to jest osom, bo przy nim nigdy nie można się nudzić, wciąga Lyśkę w dziwne akcje a potem wyrzuca jej, ze sama się dała, ba, że to ona wymyśliła!

Kryśka - choć jeszcze się tak na prawdę nie znają, to Lyś stanie się dla Reedówny Bardzo Dziwną i Mądrą Osobą, a sama będzie ją fascynowała.

Ostatnio zmieniony przez Lindsay Welsh dnia Pią Sie 17, 2012 12:11 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 9:14 am

Ja chcę, ja chcę! <3
Szlama, Puchonka, naiwna i łatwowierna. To się aż prosi, by podręczyć! Chcę być Lindsejki największym koszmarem, postrachem, najgorszym złem tego świata co ją maltretuje fizycznie i psychicznie!
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 3:03 pm

Ana - bff? Z początkiem takim, jak ustaliłyśmy, oczywiście. Nie mamy Sanny-Tanny to będziemy mieć Very Holy Duet.

Cris - mam pomysł na poznanie w fabule, pod warunkiem, że Lyśka będzie na dzisiejszych eliksirach i przysiądzie się do Cris. Z jej naturalnym talentem do dostrzegania tego, co niewidoczne może zauważyć, że z Krysią jest coś nie tak i w swojej bezpośredniości o tym powie, przez co stanie się dla Reedówny Bardzo Dziwną i Mądrą Osobą. Cris mogłaby być jedną z niewielu osób, które dostrzegają to, co kryje się pod pozorami lysiowej łatwowierności.
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Lindsay Welsh
Klasa V
Lindsay Welsh

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 4:24 pm

Av - prosze bardzo, tylko zdajesz sobie sprawę, że gnębić Lyskę nie jest tak łatwo, i zwyczajne metody nie podziałają? Ja się na bycie gnębioną pisze, ale to musi być gnębienie odpowiednie Wink

Ana jest Naną Issy, to już z góry postanowione i ament, pytanie tylko czy poznajemy je dopiero teraz czy znają się wcześniej własnie na takiej zasadzie jak mówiłyśmy?

Co do Kryśki - oddaję się w twoje ręce, bo nie do końca wiem co masz na myśli, ale za to wiem że rozegranie w fabule na pewno wyjdzie nam na dobre, więc Lin sie przysiądzie, o.
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 4:27 pm

Co masz na myśli poprzez "gnębienie odpowiednie"? xD
Powrót do góry Go down
Anastasie Mitchell
Prefekt
Anastasie Mitchell

Liczba postów : 49

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 4:29 pm

Już się znają, może nawet od paru dobrych lat? Nie żeby od początku ich bytności w Hogwarcie, ale od drugiej, trzeciej klasy?
Powrót do góry Go down
Lindsay Welsh
Klasa V
Lindsay Welsh

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 5:14 pm

No... odpowiednie do osoby jaką jest Linka. Bo widzisz, jak jej powiesz, ze jest głupia, to ona tylko wzruszy ramionami i ci odpowie, że wie o tym. I generalnie słowa, które na pewno skrzywdzą normalnego człowieka na nia niekoniecznie musza zadziałać. Av musiałaby znaleźć słaby punkt Ly, nawet nie jeden, i w nie własnie uderzać, ale ja ci nie będę ułatwiać, sama musisz do tego dojść ;P

Okej, druga klasa wydaje się całkiem spoko, chyba że Jen zaczął uczyć później, to wtedy bym była za trzecią, żeby to było jakoś z jego nauczaniem związane.
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 5:17 pm

A, dobra, już ogarniam xd
Powrót do góry Go down
Clay Kahaya
Klasa V
Clay Kahaya

Liczba postów : 71

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 6:45 pm

Cytat :
Ona po prostu myśli zupełnie inaczej niż większość ludzi, bardziej jak dziecko niż nastolatek.
No i myślę, że mogą się dogadać!

Może być tak, że Clay zna Lindsay od małej Puchoneczki, a Linka zna Clayton od małej Ślizgoneczki. Poznały się kawał czasu temu i znalazły wspólny język. Są w końcu dość podobne- obie są nieokrzesane i nie do końca rozumieją różne określone rzeczy. Jednak czasami jedna drugiej wogóle nie rozumie. Lin rzadko się o coś obraża, a Clay jest wyjątkowo drażliwa. Lin jest łatwowierna, a Klejka potrafi być w stosunku do innych bardzo nieufna. Coś na zasadzie, że lubią swoje towarzystwo, ale nie rzadko jedna wytrzeszcza oczy i patrzy na drugą jak na jakieś niezwykłe zjawisko. Co sądzisz?
Powrót do góry Go down
Benjamin Baxter
Klasa V
Benjamin Baxter

Liczba postów : 146

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 7:07 pm

*zaciera rączki*
Okeeej.
Po przeczytaniu tej jakże genialnej Karty Postaci, wpadłam na szatański pomysł!
Oczywiście relacje na plus, nie wyobrażam sobie tego inaczej. Sama nazwałaś Lyśkę głupiutką blondynką. Oni mogą się dogadać, oj tak!
Może zróbmy coś takiego... Bedą przyjaciółmi, którzy zawsze, wszędzie i o wszystko się wykłócają, na przykładzie najbardziej głuupim: oboje lubią to samo, ale żeby zrobić sobie na złość, jedno będzie mówić, że tego nie cierpi i znów będą się wykłócali o najgłupszą rzecz!
I pomimo tego, że w niczym się nie zgadzają, nigdy nie na siebie nie obrażają, chociażby nie wiem co się stało. Taka damsko - męska zażyła przyjaźń.
Obrzucają się głupimi przezwiskami, a potem nagle wpadają na "genialny" pomysł, który jest tak głupi, że aż śmieszny i nie patrząc na to, co się może stać wykonują go, a potem zrzucają na siebie winę. "To twoja wina, jak mogłeś wymyślić coś takiego?" "Ja? Chyba ci bahanki mózg wyżarły! Sama to mówiłaś rano!" "Mi wyżarły? ty go w ogóle nie miałeś!", "Jak nie miałem, jestem milion razy mądrzejszy, tyś się chyba z trollami wychowała", "A ty z gnomami!".
O, tak może wyglądać ich rozmowa.
Ode mnie tyle. Co ty na to?
Powrót do góry Go down
Lindsay Welsh
Klasa V
Lindsay Welsh

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 7:50 pm

Biorę Benia z całym dobrodziejstwem inwentarza, pomysł mi się podoba, i chociaż nie do końca jestem pewna, czy to pasuje Lindzejce, czy nie jest zbyt normalnym zachowaniem, to najwyżej nieco ewoluuje w trakcie, zobaczymy na żywca, o.

Co do Clay, to z pewnością Issy będzie ja kochać za jej włosy, i sama może nawet kiedyś spróbować sobie zmienić magicznie kolor własnych, ale skończy się to fiaskiem ( jako że Lyś przesadnie lotna w zaklęciach nie jest). I cała reszta tez mi pasuje, i to wcale nie dlatego że jestem leniwa i nie chce mi się myśleć Razz
Powrót do góry Go down
Benjamin Baxter
Klasa V
Benjamin Baxter

Liczba postów : 146

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder EmptySob Sie 04, 2012 7:55 pm

Najs :3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Linzi tinzi spajder   Linzi tinzi spajder Empty

Powrót do góry Go down

Linzi tinzi spajder
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: