Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Dziewczyna

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Dziewczyna Marcina

Dziewczyna Marcina

Liczba postów : 33

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Dziewczyna   Dziewczyna EmptySob Wrz 15, 2012 12:26 am

...bo każda Dziewczyna chce dostawać listy miłosne.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Liczba postów : 769

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna EmptyCzw Wrz 20, 2012 9:32 pm

Kochana Felciu!

W pisaniu listów zawsze byłem dupa. Zazwyczaj wystarczało mi wysłanie jakiejś krótkiej notatki, chociażby z propozycją wyjścia na piwo. Teraz jednak muszę wytężyć się nieco bardziej i spróbować napisać coś konkretnego.
Wymieniłem atrament w kałamarzu, mam odpowiednio zaostrzone pióro i chyba powinna spłynąć na mnie wena twórcza.
Co obecnie robię? Siedzę na parapecie swojego gabinetu i spoglądam na to co dzieje się za oknem. Nie zapowiada się to zbyt miło. Dzień temu spadł śnieg i nadal nawet się utrzymuje. Szkoda, że nie mogę pójść razem z uczniami rzucać się śnieżkami… I tak już niektórzy mówią, że za bardzo się z nimi spoufalam. Ale do rzeczy! Nie o tym chciałem pisać.
Pomimo tego, że widzieliśmy się parę godzin temu, znów za Tobą tęsknię. Nie potrafię jasno myśleć. Na moim biurku rośnie stos książek, które wypożyczam z biblioteki i nadal nic z nich zwyczajnie nie czytam. Uczniowie podsyłają mi zadania domowe, a ja zwyczajnie je ignoruję. Nawet gdybym mógł, nic bym nie jadł, bo do życia wystarczyłaby mi tylko Twoja osoba.
Chciałbym napisać Ci coś słodkiego, ale jako, że jest to mój pierwszy w życiu list miłosny (a więc jestem listowo – miłosną dziewicą!), nie wiem co powinienem napisać. Jedyne co ciśnie mi się właśnie na usta to słowa takie jak: ciastko, karmel, czekolada. W dodatku myślę właśnie o takich łakociach…

[You must be registered and logged in to see this image.]

To one przypominają mi o nadchodzących świętach. Wiem, że powinienem zapytać Cię osobiście, ale jakoś nagle zabrakło mi odwagi, dlatego zwracam się do Ciebie w liście. Czy nie chciałabyś ze mną spędzić tych świąt Bożego Narodzenia? Wiem, że może jesteśmy razem dość krótko, abym już Cię przedstawiał mamie, ale naprawdę – ona nie będzie nawet zadawać Ci najmniejszego pytania, pomimo tego, że jest aurorem. Pod tym względem mi ufa. W dodatku jestem pewien, że się polubicie, a mi będzie naprawdę miło mieć Ciebie przy boku. Cudownie byłoby z Tobą ustroić cały dom, ubrać choinkę, przygotowywać prezenty, a nawet z Tobą coś ugotować (pochwalę się, że jestem mistrzem w lepieniu pierogów z kapustą i grzybami, których nie może wprost zabraknąć na naszym tradycyjnym, wigilijnym stole).
Oczywiście rozumiem jeśli będzie krępować Cię to wszystko. W końcu polskie, świąteczne zwyczaje nie są takie jak angielskie. Sam bym czuł się nieco niezręcznie… Ale przemyśl to proszę.
Wracając już do głównego tematu mojego listu – właśnie myślę o Twoich cudownych włosach, ciele… Cudowny dreszcz przechodzi przez moje ciało. Chciałbym, abyś tutaj była. Siedziałabyś naprzeciwko mnie na parapecie, patrzylibyśmy sobie w oczy. A potem? Może wylądowalibyśmy na moim biurku, może w mojej łazience, może w mojej sypialni… Sam nie wiem. Ale wiem, że byłoby czekoladowo. Swoją drogą – mówiłem Ci, że Twoja skóra wydziela o wiele lepszy zapach niż czekolada? Mogę śmiało powiedzieć, że jesteś moim ulubionym gatunkiem narkotyków.
Bez krępacji mogę to śmiało powiedzieć… Felciu, kocham Cię.

Powrót do góry Go down
http://life-in-stark-tower.tumblr.com
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna EmptyPon Wrz 24, 2012 11:45 am

Pamiętaj!

24 grudnia, wieczorem, Sugar Street 5. Będziemy się obżerać przy wigilijnym stole.

Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna EmptyWto Paź 02, 2012 6:05 pm

Pewna płomykówka przyniosła do Ciebie paczuszkę opatrzną takim bilecikiem:
Zawartość: Czekoladowy Stanik oraz Czekoladowy Ochraniacz na Męskie Co Nieco. Do tego był dołączony liścik:

Kochanie!
Prezent możesz wykorzystać przy najbliższej okazji.
eM
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna EmptySro Paź 10, 2012 7:22 pm

31 grudnia 1995
Kochana Felciu!
Chciałbym podziękować Ci za te dwa piękne miesiące, które spędziliśmy ze sobą. Dzisiaj jednak doszedłem do wniosku, że nasz związek nie ma dalszych perspektyw. Być może teraz czujemy się ze sobą naprawdę dobrze, ale tak naprawdę nie pasujemy do siebie. Ja poszukuję czegoś innego, może nieco więcej intrygi… A Ty potrzebujesz naprawdę czułego kochanka.
Mam nadzieję, że nie będziesz mnie przeklinać za to co robię. Chciałbym, abyśmy po prostu poprzestali na przyjaźni. To będzie dla nas najlepsze wyjście.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna EmptySob Sty 12, 2013 1:31 pm

Ukochana, której nie mam...

Piszę do, ponieważ myślę, że niedługo zginę. Nie pytaj. Po prostu chcę zabawić się w bohatera. Bez niczego chce pójść na walkę z dobrem i złem. Podobno mam być tą dobrą stroną... Ale sam nie wiem...

Szkoda... Szkoda, że mnie nie kochasz.

Heh.

/ Marcin wyrzucił to do kosza na śmieci.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Dziewczyna Empty
PisanieTemat: Re: Dziewczyna   Dziewczyna Empty

Powrót do góry Go down

Dziewczyna
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Sowiarnia-
Skocz do: