Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Przygarnij Kropka

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Wendy Dot
Klasa V
Wendy Dot

Liczba postów : 22

Przygarnij Kropka Empty
PisanieTemat: Przygarnij Kropka   Przygarnij Kropka EmptyPią Paź 05, 2012 9:04 pm

Na razie budowa- cos się tu pojawi, gdy bedzie miało co zaistnieć.
propozycje wszelakiego rodzaju są mile widziane.
Powrót do góry Go down
Nadia Shepard
Profesor
Nadia Shepard

Liczba postów : 272

Przygarnij Kropka Empty
PisanieTemat: Re: Przygarnij Kropka   Przygarnij Kropka EmptyPon Gru 31, 2012 11:31 am

PRZECZYTALAM CALA TWOJA KARTĘ! OMG.
Nawet nie wiesz jaki to dla mnie wyczyn przeczytać czyjąś kartę postaci! Tylko po to, żeby coś fajnego tu wymyślić.
KUBUŚ PUCHATEK! Damn you! Zaraz ide go wygrzebać z szuflady...
No i doszłam do wniosku, że tu nie może być złych relacji, nie może!
Chodzi mi oczywiście o Adiego prawda, ale nie mam siły się przelogowywać, szczególnie na telefonie...
A więc skoro Gryfonka jest tak ciekawską i roztrzepaną osobą, to może się w pewien sposób zainteresić Adim. Wiesz, wypytywać skąd takie imie, a potem jak zobaczyy jak ciężko mu sie gada z dziewczyną może wypytywć co mu sie stało, a potem to dopracujemy, moze nawet dojdziemy do jakiejś przyjazni czy coś C:
Powrót do góry Go down
Benedict Lamiz
Prefekt
Benedict Lamiz

Liczba postów : 166

Przygarnij Kropka Empty
PisanieTemat: Re: Przygarnij Kropka   Przygarnij Kropka EmptyPon Sty 14, 2013 10:22 am

Kochanie, jestem pełna podziwu!
Bo Kubuś Puchatek to hitowa książka i każdy przeczytać ją powinien, ot co!
Oczywiście! Ona z chęcią się nim zainteresuje (w czysto niewinny sposób rzecz jasna!). A jeśli chodzi o imię to specjalnie się nie zrazi, nawet znając dokładnie mugolską historię- w końcu każdy zasługuje na drugą szansę Wink A to nie Adiego (który jest cudowny, kochany i asdfghjkl Peeta feelings!!!) wina, że takie mu imię dali... No i uwielbienie Quidditcha?!?! Rywalizacja moja droga! Ale taka sportowa Wink
Tak więc jestem jak najbardziej za koleżeństwem z elementami szpiegowskimi i rzepowym przyczepieniem.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Przygarnij Kropka Empty
PisanieTemat: Re: Przygarnij Kropka   Przygarnij Kropka Empty

Powrót do góry Go down

Przygarnij Kropka
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: