| Miszowaty | |
|
+2Cristina Reed Misha Morgan 6 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Misha Morgan Profesor
Liczba postów : 78 Join date : 29/11/2012
| Temat: Miszowaty Pon Gru 03, 2012 11:58 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]Zwykły uczeń, który jakoś zyskał sympatię nauczyciela. Chyba przez swoje zamiłowanie do kobiecych wypukłości. Oczywiście tych na poziomie klatki piersiowej. Można rzec, że Misha go trochę faworyzuje i lubi, tak. [You must be registered and logged in to see this link.]Najpiękniejsza wśród grona pedagogicznego Hogwartu. Od początku swojej pracy miał do niej słabość i oczywiście chrapkę na małe co-nie-co, chociaż jak wiadome blond włosa kobieta jest zamężna. Co z tego? Mimo wszystko mężczyzna darzy ją dużym szacunkiem i na pewno jakieś tam emocje wobec niej czuje. Traktuje ją jak starszą kumpelę, przyjaciółkę, mimo iż spotkali się tylko raz, tak na dłużej. I co zabawne - prawie w ogóle nie gadali. [You must be registered and logged in to see this link.]Największym problemem jest ten przeklęty brat. I to na dodatek bliźniak! Dlaczego musiał się urodzić? Na szczęścia Misha jest starszy (kij, że o te pięć minut, ale sam fakt się liczy) i ma delikatną przewagę nad Jared’em. Mimo iż mają tyle samo lat, to mężczyzna odnosi się do „klona” bez tego należytego szacunku i traktuje go jak… o wiele młodszego. Wręcz uwielbia go nazywać Eddie. Tak jakoś się złożyło, że właśnie to imię przypadło mu do gustu bardziej niż Jared. Specjalnie jakoś się nie dogadują, jeśli chodzi o jakieś normalne sprawy, ale gdy w sytuację wkroczy płeć przeciwna albo alkohol to potrafią tworzyć niesamowity duet, któremu nikt tak naprawdę nie potrafi się oprzeć (chyba nie przesadzam?). [You must be registered and logged in to see this link.]Kolejny uczeń, który tak samo jak Benjamin jest trochę faworyzowany przez starszego Morgana. Ale nie dlatego, że Krysia lubuje się w kobiecych piersiach, ale dlatego, że jest naprawdę szalona! Nieźle jej idą zaklęcia, a Misha nie raz był pod wrażeniem jej umiejętności. Może nie uznaje jej za kujonkę, ale na pewno za wielki talent! A no i też dziewczyna jest niczego sobie, więc pewnie po skończeniu Hogwartu się do niej "uśmiechnie". [You must be registered and logged in to see this link.]Wiecznie zakochana uczennica. Jak nie Misha to Jared i tak w kółko. Z początku Mishmor nie bardzo był przekonany do tej zabawy, ale z czasem jak Jarmor się wkręcił, to i starszy z braci nie mógł być gorszy! Specjalnie, na złość bliźniakowi, także smaży cholewki do uczennicy, by "wygrać" w tej walce. [You must be registered and logged in to see this link.]Nasza urocza bibliotekarka, która z czasem stała się całkiem niezłą przyjaciółką Morgana. Nie traktuje jej wcale jak starszą osobę, a wręcz przeciwnie. Jak równą, a nawet młodszą, o którą czasem trzeba zadbać i nawet krzyknąć. Masakra, prawda? A mówią, że takie relacje damsko-męskie są niemożliwe, a tu proszę.
Ostatnio zmieniony przez Misha Morgan dnia Sro Sty 09, 2013 11:03 pm, w całości zmieniany 6 razy | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
Liczba postów : 720 Join date : 24/07/2012
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 04, 2012 12:06 am | |
| | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 04, 2012 5:12 pm | |
| | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 04, 2012 5:37 pm | |
| Wydaje mi się, że z nom będzie ciekawiej, ale przemyślę twoją propozycję! | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 04, 2012 6:46 pm | |
| Myśl, myśl! Om na pewno się lepiej spisze, trust me I'm an engineer! | |
|
| |
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 11, 2012 11:10 pm | |
| Tyyyy, wiesz, że cię lubieeeee...? | |
|
| |
Jared Morgan Profesor
Liczba postów : 25 Join date : 11/12/2012
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 11, 2012 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Ged Mohr Pracownik Hogwartu
Liczba postów : 94 Join date : 27/07/2012
| Temat: Re: Miszowaty Wto Gru 11, 2012 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Benjamin Baxter Klasa V
Liczba postów : 146 Join date : 30/07/2012
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 12:12 am | |
| | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 1:46 am | |
| Dobra! Chętnie z wami wszystkimi (bez Geda!), w jednym pomieszczeniu, ale kurde...
Baxter: Raczej pozytywne relacje, może nawet lekkie faworyzowanie. W końcu Miszka jest nauczycielem. Nie wiem co jeszcze mógłbym dodać...
Nadia: Tutaj chyba nie mam wątpliwości, że w gronie pedagogicznym pani Shepard uchodzi za najpiękniejszą (jeśli nie wliczymy w to Mishy). Hmm... głównie chciałbym by relacje były jakoś pozytywnie zakręcone z delikatnym nastawieniem na... romans!
Ged: Jakby tylko zamienić płeć to też nomałbym! Ale w tym przypadku... Cóż, sam nie wiem. Na pewno Misha jak będzie widział gajowego, to przyklei dupsko do ściany.
Av: Nie mam żadnych pomysłów, ale na pewno kwadracik z bratem i cyckomanem jest mile widziany. Tylko nie miej nam za złe, że Av będzie chodziła na czworaka przez tydzień.
Eddie: Tutaj chyba nie trzeba nic dodawać... | |
|
| |
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 8:34 am | |
| No wiesz co? Z własnym bratem tak, a z Gedem to już nie? Poza tym dupki chować nie trzeba, póki co Ged jest łan handret percent hetero, a przynajmniej takie jest jego przekonanie.
Ja sobie umyśliłam, że Ged miał dawno temu w "szczenięcych" (pewnie koło 35, ale ćśśs) lat to poznał Jareda i byli zajebistymi kumplami, tylko że mu nie powiedział, że ma bliźniaka, więc jak pierwszy raz spotka Mishę to będzie zajebiste powitanie, Morgan nie będzie miał pojęcia co się dzieje... A potem to jak chcesz, może iść w urażone nieprzepadanie, które się odmieni po fantastycznym wiosennym ognisku, albo od razu jakoś pozytywnie - bo w sumie Ged lubi wszystkich. | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 8:45 am | |
| Tej... TEEEJ! Czemu to wiosenne ognisko kojarzy mi się z filmem "Tajemnica Brokeback Mountain"? I nie rozumiem dlaczego ciągle mam wrażenie, że Ged chce zrobić coś złego mojej postaci? Są dwie opcje - albo jestem jebnięty bardziej niż zwykle, albo jest to wina zbyt długiego siedzenia przed lapkiem. Kurde...
A takie relacje odpowiadają mi. Poza tą wzmianką o ognisku... Raczej pozytywnie bym nastawiał te postacie ;] | |
|
| |
Jared Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 9:02 am | |
| A może ze mną by ktoś ustalił tych zajebistych kumpli, co? Chociaż to pasuje do trybu życia i Geda, i Jareda, fak...
Wiesz, dlaczego masz takie wrażenie, bro? Bo Ged chce skrzywdzić Jarmora... | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 3:05 pm | |
| Ale wiem, co teraz będzie z Kryśką. Jako, że ona jest szalona w zaklęciach, to Misha ją będzie lubić, bo Krysię się naprawdę lubić da i Krysia też będzie go lubić bardziej, niż Jareda (ale dlaczego, to już się z postów dowiesz, ha). | |
|
| |
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 3:09 pm | |
| Jesteś przerważliwiony O.o Ze wszystkich postaci Gedziu jest najmilszym, najłagodniejszym i najspokojniejszym, a ty się boisz własnie jego? Zdecydowanie zbyt długo siedzisz przed lapkiem. A wiosenne ognisko będzie dla całego grona nauczycielskiego, i jeśli ma się przerodzić w hippisowską orgię to zawsze Mish może się tam zająć Kruczkową miałam zamiar ustalić Hon i to zrobię, ale doszłam do tego samego wniosku i stwierdziłam, że nie będziesz miec obiekcji | |
|
| |
Benjamin Baxter Klasa V
Liczba postów : 146 Join date : 30/07/2012
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 3:59 pm | |
| Ojejejejejejejejejejejejej, jak mi się podobają te relacje ;3;3;3 | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Sro Gru 12, 2012 8:56 pm | |
| Krysia mi pasuje jak najbardziej. Uważam, że akurat masz całkiem niezły talent do ustalania relacji ;]
Gedziu! Już mi przeszło, zdecydowanie. Nie kojarzy mi się z niczym, uff! Reszta ewentualnie wyjdzie w praniu.
Bax - git! | |
|
| |
| Temat: Re: Miszowaty Czw Gru 13, 2012 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Czw Gru 13, 2012 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Jared Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Czw Gru 13, 2012 10:09 pm | |
| Nie będzie na czworaka chodzić! | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
| Temat: Re: Miszowaty Czw Gru 13, 2012 10:18 pm | |
| Nie wmówisz mi, że Morgan uno i Morgan duo nie da rady... Chyba, że Aveblabla jest aż tak wytrzymała. Kurde, o tym nie pomyślałem. Kawał chłopa z niej. | |
|
| |
| Temat: Re: Miszowaty Pią Gru 14, 2012 11:43 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Miszowaty | |
| |
|