Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Miszowaty

Go down 
+2
Cristina Reed
Misha Morgan
6 posters
AutorWiadomość
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Miszowaty   Miszowaty EmptyPon Gru 03, 2012 11:58 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Zwykły uczeń, który jakoś zyskał sympatię nauczyciela. Chyba przez swoje zamiłowanie do kobiecych wypukłości. Oczywiście tych na poziomie klatki piersiowej. Można rzec, że Misha go trochę faworyzuje i lubi, tak.

Najpiękniejsza wśród grona pedagogicznego Hogwartu. Od początku swojej pracy miał do niej słabość i oczywiście chrapkę na małe co-nie-co, chociaż jak wiadome blond włosa kobieta jest zamężna. Co z tego? Mimo wszystko mężczyzna darzy ją dużym szacunkiem i na pewno jakieś tam emocje wobec niej czuje. Traktuje ją jak starszą kumpelę, przyjaciółkę, mimo iż spotkali się tylko raz, tak na dłużej. I co zabawne - prawie w ogóle nie gadali.

Największym problemem jest ten przeklęty brat. I to na dodatek bliźniak! Dlaczego musiał się urodzić? Na szczęścia Misha jest starszy (kij, że o te pięć minut, ale sam fakt się liczy) i ma delikatną przewagę nad Jared’em. Mimo iż mają tyle samo lat, to mężczyzna odnosi się do „klona” bez tego należytego szacunku i traktuje go jak… o wiele młodszego. Wręcz uwielbia go nazywać Eddie. Tak jakoś się złożyło, że właśnie to imię przypadło mu do gustu bardziej niż Jared. Specjalnie jakoś się nie dogadują, jeśli chodzi o jakieś normalne sprawy, ale gdy w sytuację wkroczy płeć przeciwna albo alkohol to potrafią tworzyć niesamowity duet, któremu nikt tak naprawdę nie potrafi się oprzeć (chyba nie przesadzam?).

Kolejny uczeń, który tak samo jak Benjamin jest trochę faworyzowany przez starszego Morgana. Ale nie dlatego, że Krysia lubuje się w kobiecych piersiach, ale dlatego, że jest naprawdę szalona! Nieźle jej idą zaklęcia, a Misha nie raz był pod wrażeniem jej umiejętności. Może nie uznaje jej za kujonkę, ale na pewno za wielki talent! A no i też dziewczyna jest niczego sobie, więc pewnie po skończeniu Hogwartu się do niej "uśmiechnie".

Wiecznie zakochana uczennica. Jak nie Misha to Jared i tak w kółko. Z początku Mishmor nie bardzo był przekonany do tej zabawy, ale z czasem jak Jarmor się wkręcił, to i starszy z braci nie mógł być gorszy! Specjalnie, na złość bliźniakowi, także smaży cholewki do uczennicy, by "wygrać" w tej walce.

Nasza urocza bibliotekarka, która z czasem stała się całkiem niezłą przyjaciółką Morgana. Nie traktuje jej wcale jak starszą osobę, a wręcz przeciwnie. Jak równą, a nawet młodszą, o którą czasem trzeba zadbać i nawet krzyknąć. Masakra, prawda? A mówią, że takie relacje damsko-męskie są niemożliwe, a tu proszę.

Ostatnio zmieniony przez Misha Morgan dnia Sro Sty 09, 2013 11:03 pm, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 04, 2012 12:06 am

Zdecydowanie nom!
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 04, 2012 5:12 pm

A może jednak Om? <3
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 04, 2012 5:37 pm

Wydaje mi się, że z nom będzie ciekawiej, ale przemyślę twoją propozycję!
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 04, 2012 6:46 pm

Myśl, myśl! Om na pewno się lepiej spisze, trust me I'm an engineer!
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 11, 2012 11:10 pm

Tyyyy, wiesz, że cię lubieeeee...?
Powrót do góry Go down
Jared Morgan
Profesor
Jared Morgan

Liczba postów : 25

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 11, 2012 11:34 pm

BRACHOL!
Powrót do góry Go down
Ged Mohr
Pracownik Hogwartu
Ged Mohr

Liczba postów : 94

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyWto Gru 11, 2012 11:40 pm

Nomałabym xD

Powrót do góry Go down
Benjamin Baxter
Klasa V
Benjamin Baxter

Liczba postów : 146

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 12:12 am

Mnie! Ja! Nadie!!! :3
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 1:46 am

Dobra! Chętnie z wami wszystkimi (bez Geda!), w jednym pomieszczeniu, ale kurde...

Baxter: Raczej pozytywne relacje, może nawet lekkie faworyzowanie. W końcu Miszka jest nauczycielem. Nie wiem co jeszcze mógłbym dodać...

Nadia: Tutaj chyba nie mam wątpliwości, że w gronie pedagogicznym pani Shepard uchodzi za najpiękniejszą (jeśli nie wliczymy w to Mishy). Hmm... głównie chciałbym by relacje były jakoś pozytywnie zakręcone z delikatnym nastawieniem na... romans!

Ged: Jakby tylko zamienić płeć to też nomałbym! Ale w tym przypadku... Cóż, sam nie wiem. Na pewno Misha jak będzie widział gajowego, to przyklei dupsko do ściany.

Av: Nie mam żadnych pomysłów, ale na pewno kwadracik z bratem i cyckomanem jest mile widziany. Tylko nie miej nam za złe, że Av będzie chodziła na czworaka przez tydzień.

Eddie: Tutaj chyba nie trzeba nic dodawać...
Powrót do góry Go down
Ged Mohr
Pracownik Hogwartu
Ged Mohr

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 8:34 am

No wiesz co? Z własnym bratem tak, a z Gedem to już nie?
Poza tym dupki chować nie trzeba, póki co Ged jest łan handret percent hetero, a przynajmniej takie jest jego przekonanie.

Ja sobie umyśliłam, że Ged miał dawno temu w "szczenięcych" (pewnie koło 35, ale ćśśs) lat to poznał Jareda i byli zajebistymi kumplami, tylko że mu nie powiedział, że ma bliźniaka, więc jak pierwszy raz spotka Mishę to będzie zajebiste powitanie, Morgan nie będzie miał pojęcia co się dzieje...
A potem to jak chcesz, może iść w urażone nieprzepadanie, które się odmieni po fantastycznym wiosennym ognisku, albo od razu jakoś pozytywnie - bo w sumie Ged lubi wszystkich.
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 8:45 am

Tej... TEEEJ! Czemu to wiosenne ognisko kojarzy mi się z filmem "Tajemnica Brokeback Mountain"? I nie rozumiem dlaczego ciągle mam wrażenie, że Ged chce zrobić coś złego mojej postaci? Są dwie opcje - albo jestem jebnięty bardziej niż zwykle, albo jest to wina zbyt długiego siedzenia przed lapkiem. Kurde...

A takie relacje odpowiadają mi. Poza tą wzmianką o ognisku... Raczej pozytywnie bym nastawiał te postacie ;]
Powrót do góry Go down
Jared Morgan
Profesor
Jared Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 9:02 am

A może ze mną by ktoś ustalił tych zajebistych kumpli, co? Chociaż to pasuje do trybu życia i Geda, i Jareda, fak...

Wiesz, dlaczego masz takie wrażenie, bro? Bo Ged chce skrzywdzić Jarmora...
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 3:05 pm

Ale wiem, co teraz będzie z Kryśką. Jako, że ona jest szalona w zaklęciach, to Misha ją będzie lubić, bo Krysię się naprawdę lubić da i Krysia też będzie go lubić bardziej, niż Jareda (ale dlaczego, to już się z postów dowiesz, ha).
Powrót do góry Go down
Ged Mohr
Pracownik Hogwartu
Ged Mohr

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 3:09 pm

Jesteś przerważliwiony O.o Ze wszystkich postaci Gedziu jest najmilszym, najłagodniejszym i najspokojniejszym, a ty się boisz własnie jego? Sad Zdecydowanie zbyt długo siedzisz przed lapkiem.

A wiosenne ognisko będzie dla całego grona nauczycielskiego, i jeśli ma się przerodzić w hippisowską orgię to zawsze Mish może się tam zająć Kruczkową Razz

miałam zamiar ustalić Hon i to zrobię, ale doszłam do tego samego wniosku i stwierdziłam, że nie będziesz miec obiekcji Razz
Powrót do góry Go down
Benjamin Baxter
Klasa V
Benjamin Baxter

Liczba postów : 146

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 3:59 pm

Ojejejejejejejejejejejejej, jak mi się podobają te relacje ;3;3;3
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptySro Gru 12, 2012 8:56 pm

Krysia mi pasuje jak najbardziej. Uważam, że akurat masz całkiem niezły talent do ustalania relacji ;]

Gedziu! Już mi przeszło, zdecydowanie. Nie kojarzy mi się z niczym, uff! Reszta ewentualnie wyjdzie w praniu.

Bax - git!
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyCzw Gru 13, 2012 5:26 pm

Niii będzie!
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyCzw Gru 13, 2012 9:55 pm

Ale że so, my lejdi?
Powrót do góry Go down
Jared Morgan
Profesor
Jared Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyCzw Gru 13, 2012 10:09 pm

Nie będzie na czworaka chodzić!
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyCzw Gru 13, 2012 10:18 pm

Nie wmówisz mi, że Morgan uno i Morgan duo nie da rady... Chyba, że Aveblabla jest aż tak wytrzymała. Kurde, o tym nie pomyślałem. Kawał chłopa z niej.
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty EmptyPią Gru 14, 2012 11:43 am

No comment O.o

Powrót do góry Go down
Sponsored content

Miszowaty Empty
PisanieTemat: Re: Miszowaty   Miszowaty Empty

Powrót do góry Go down

Miszowaty
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Miszowaty

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: