Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sówka Rankina...

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Adolf Rankin

Adolf Rankin

Liczba postów : 27

Sówka Rankina... Empty
PisanieTemat: Sówka Rankina...   Sówka Rankina... EmptyNie Gru 30, 2012 4:38 pm

j.w.
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

Sówka Rankina... Empty
PisanieTemat: Re: Sówka Rankina...   Sówka Rankina... EmptyNie Gru 30, 2012 9:00 pm

Mein Fuhrer!

Oddziały nieprzyjaciela podbiły północny front. Nasze jednostki zostały rozbite, bo Ruscy coraz bardziej poją nas wódką. Nie ogarniamy! Nie jesteśmy w stanie wlać w siebie takiej ilości alkoholu! Jako jedyny zachowuję trzeźwość umysłu, chociaż już mnie Vladimir goni z promilami i nakłania do erotycznego tańca. Jakie rozkazy? Co mamy robić?
Heil!

[You must be registered and logged in to see this image.]

PS: Szefie, wyglądasz inaczej bez wąsa...
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

Sówka Rankina... Empty
PisanieTemat: Re: Sówka Rankina...   Sówka Rankina... EmptyNie Gru 30, 2012 10:58 pm

Mein Fuhrer!

Ależ nie jesteśmy w stanie ogarnąć tego! Polegliśmy! Nasze dusze, nasza doskonała aryjska rasa została splamiona alkoholem! Na twego zgolonego wonsa! Goering właśnie dobiera się do spodni Goebbelsa! A ja cholera spragniony mam ochotę mu w tym pomóc!
Scheiße! Ruscy mają zapasy na cały rok! Wzywamy pomocy, pomocy! Niech twój wzrok przyciągnie zza grobu oficera Hessa!
Heil!

[You must be registered and logged in to see this image.]

PS: Pamięta szef, jak pożyczył szef Schulzowi 100 marek? Chyba mu się zwracają... podwójnie!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Sówka Rankina... Empty
PisanieTemat: Re: Sówka Rankina...   Sówka Rankina... Empty

Powrót do góry Go down

Sówka Rankina...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Sowiarnia-
Skocz do: