Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Relkowe wieści

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

Liczba postów : 13

Relkowe wieści Empty
PisanieTemat: Relkowe wieści   Relkowe wieści EmptySro Sty 09, 2013 9:43 pm

Czyli innymi słowy: sowy kierowane do wilkołaczej <3
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

Relkowe wieści Empty
PisanieTemat: Re: Relkowe wieści   Relkowe wieści EmptyCzw Sty 10, 2013 3:19 pm

Na biureczku nagle znalazłaś list którego na pewno tak wcześniej nie było. Zalakowany i starannie zaadresowany. Nie miałaś prawa wiedzieć że przyniósł go skrzat nadawcy.

Droga... Aurelio

Zastanawiasz się zapewne kto może pisać do ciebie... Biednej kobiety która utraciła tak wiele i skrywa mroczną tajemnicę... Prawdopodobnie domyślisz się po podpisie. Jest kilka kwestii które moglibyśmy poruszyć. Wybacz drogę korespondencyjną... Z bezpieczeństwa dla mojej osoby, wolę nie ryzykować pojawieniem się w Hogwarcie.
Pierwsza sprawa. Nie zastanawiaj się skąd... Ale znam twoją kudłatą tajemnicę (i wcale nie chodzi mi o okolice bikini)... Wybacz drobny żart. Stetryczały samotnik musi się wyszaleć. Wiem jak bardzo lubisz wyć w stronę księżyca w pełni... I że krwiste steki wydają ci się wtedy smakowitą przekąską. I to jest atut. Taki ktoś w Hogwarcie, nie ukrywam byłby dla mnie wielkim nabytkiem.
Druga rzecz. Wiem co przeżyłaś i wierz lub nie... Ale ci współczuje. Utrata rodziny może boleć choć sam tego nie odczułem gdy odbierałem życie swojej. Wiem, o co oskarżono twego męża... I rzecz o którą go oskarżono, może okazać się wyjątkowo przydatna w zemście na... No właśnie. Zdaje się że wyjątkowo nie lubisz Aurorów za krzywdę którą ci wyrządzili. Ja także ich nie lubię. To z mojej strony nic osobistego.. Ale przeszkadzają mi w pracy. Chciałbym więc byś mi pomagała... W zamian za zemstę... Umożliwienie ci jej.
Oczekuje z niecierpliwością na odpowiedź.

Heh... Rozbójnik z Hogsmeade

PS Zostaw odpowiedź na biurku. Dotrze do mnie.
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

Relkowe wieści Empty
PisanieTemat: Re: Relkowe wieści   Relkowe wieści EmptyPią Lut 01, 2013 2:40 pm

Nie oczekuje niczego wielkiego. Jedynie współpracy.
Twoi... "współplemieńcy" mogą okazać się dla mnie wyjątkowo przydatni, a nie wierzę że żadnego nie znasz.
Przekaż im że Ja Lord Saligius, nagrodzę ich ponad wszelką miarę, i pozwolę wyjść z ukrycia.
Co zaś się tyczy Ciebie, pomogę ci dokonać zemsty na tych którzy skrzywdzili twoją rodzinę. Którzy skrzywdzili Ciebie. Może okazać się że odnajdziesz coś w bibliotece. Lub poproszę cię o jakiś wolumin. Wtedy po prostu mi go prześlesz.
Jeśli taki układ ci pasuje, napisz list. Trafi do mnie.

Saligius
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Relkowe wieści Empty
PisanieTemat: Re: Relkowe wieści   Relkowe wieści Empty

Powrót do góry Go down

Relkowe wieści
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Sowiarnia-
Skocz do: