| Podejdź, nie gryzę... | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aurelia Brown Pracownik Hogwartu
Liczba postów : 13 Join date : 07/01/2013
| Temat: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 9:44 pm | |
| ...zbyt mocno <3 Wszelkie znajomości, pozytywne, negatywne i te neutralne. | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:06 pm | |
| Aurelia jako wilkołak i w dodatku pracownik szkoły, jest dla Doriana obiektem zainteresowania. Możemy uznać że Dorian wie o niej mając wtyczki gdzieniegdzie. Może nawet ta widzi w nim szansę na zemstę za zabicie syna? Jeśli nie, to proponuj inną relacje. | |
|
| |
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:19 pm | |
| "Obiekt zainteresowania"? ; D Właściwie Auri mogłaby jako tako ufać Dorianowi (jeśli dałoby się to nazwać zaufaniem XD). Właściwie, nie ufa już nikomu z Ministerstwa i czasami aż ma ochotę ich wszystkich powybijać, więc myślenie o szansie byłoby ok <3 | |
|
| |
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:24 pm | |
| Ja tu myślę o niechęci pod płaszczykiem fałszywej uprzejmości. Avcia nie lubi jakichkolwiek bibliotekarek, bo...bo tak. Tym bardziej, że zwykła często naginać zasady biblioteki poprzez wnoszenie kawy, ciskanie w uczniaki książkami lub nawet zrucania na nich "przypadkowo" całych półek. Obie są więc raczej negatywnie do siebie nastawione, ale nie ukazują tego tak wyraźnie.
Chyba, że proponujesz coś innego? | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:27 pm | |
| To powiedzmy że Dorian wyśle łej sowe z propozycja poparcia ruchu. Zapewni o zemście na aurorach którzy zabili jej rodzinę. Wspomnę coś o tym że zarzuty jakie stawiano łej mężowi, mogą teraz pomoc jej w zemście etc oczywiście nowa o czarnej magii. | |
|
| |
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:29 pm | |
| Właściwie niechęć byłaby dobra, szczególnie, że Relka była Gryfonką, a jakby nie patrzeć, Ave jest z Domu Węża :3 Wilkołacza mogłaby zwracać uwagę na zachowywanie się w bibliotece i "dyskretnie" dając do zrozumienia, żeby panienka Prefekt się zachowywała. Chyba, że miałaby lepszy humor, to udawałaby, że nie widzi xD
Mrrr. Okay, Dor. Jeszcze w najbliższym czasie wstawię historię, gdzie będzie dokładnie opisany przebieg przesłuchania, którego dokonali aurorzy na Aurel i jak ją męczyli :3 W razie, jakbyś potrzebował informacji, to mogę ci to w skrócie opisać przez PW albo GG. | |
|
| |
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:30 pm | |
| Może i tak być | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:35 pm | |
| To szczegóły możesz mi na pw wysłać, będę wdzięczny. Aktualnie mecze telefon i marny transfer nadający się do leniwego czytania postów i krótkich odpowiedzi. | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
Liczba postów : 78 Join date : 29/11/2012
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:38 pm | |
| A dla mnie? Coś byś wymyśliła? Na pewno coś pozytywnego! Jako iż jestem facetem nie mam głowy do dobierania relacji <3 | |
|
| |
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:45 pm | |
| Huh... Może coś w stylu chorej przyjaźni czy czegoś podobnego? Relka w sumie przy Mishy mogłaby nie być aż tak dzika i choćby tego aż tak nie okazywała, to jednak czułaby się przy nim w miarę bezpiecznie. | |
|
| |
Misha Morgan Profesor
Liczba postów : 78 Join date : 29/11/2012
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... Sro Sty 09, 2013 10:50 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podejdź, nie gryzę... | |
| |
|