Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Podejdź, nie gryzę...

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

Liczba postów : 13

Podejdź, nie gryzę... Empty
PisanieTemat: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 9:44 pm

...zbyt mocno <3 Wszelkie znajomości, pozytywne, negatywne i te neutralne.
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:06 pm

Aurelia jako wilkołak i w dodatku pracownik szkoły, jest dla Doriana obiektem zainteresowania. Możemy uznać że Dorian wie o niej mając wtyczki gdzieniegdzie. Może nawet ta widzi w nim szansę na zemstę za zabicie syna? Jeśli nie, to proponuj inną relacje.
Powrót do góry Go down
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:19 pm

"Obiekt zainteresowania"? ; D Właściwie Auri mogłaby jako tako ufać Dorianowi (jeśli dałoby się to nazwać zaufaniem XD). Właściwie, nie ufa już nikomu z Ministerstwa i czasami aż ma ochotę ich wszystkich powybijać, więc myślenie o szansie byłoby ok <3
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:24 pm

Ja tu myślę o niechęci pod płaszczykiem fałszywej uprzejmości. Avcia nie lubi jakichkolwiek bibliotekarek, bo...bo tak. Tym bardziej, że zwykła często naginać zasady biblioteki poprzez wnoszenie kawy, ciskanie w uczniaki książkami lub nawet zrucania na nich "przypadkowo" całych półek. Obie są więc raczej negatywnie do siebie nastawione, ale nie ukazują tego tak wyraźnie.

Chyba, że proponujesz coś innego?
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:27 pm

To powiedzmy że Dorian wyśle łej sowe z propozycja poparcia ruchu. Zapewni o zemście na aurorach którzy zabili jej rodzinę. Wspomnę coś o tym że zarzuty jakie stawiano łej mężowi, mogą teraz pomoc jej w zemście etc oczywiście nowa o czarnej magii.
Powrót do góry Go down
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:29 pm

Właściwie niechęć byłaby dobra, szczególnie, że Relka była Gryfonką, a jakby nie patrzeć, Ave jest z Domu Węża :3 Wilkołacza mogłaby zwracać uwagę na zachowywanie się w bibliotece i "dyskretnie" dając do zrozumienia, żeby panienka Prefekt się zachowywała. Chyba, że miałaby lepszy humor, to udawałaby, że nie widzi xD

Mrrr. Okay, Dor. Jeszcze w najbliższym czasie wstawię historię, gdzie będzie dokładnie opisany przebieg przesłuchania, którego dokonali aurorzy na Aurel i jak ją męczyli :3 W razie, jakbyś potrzebował informacji, to mogę ci to w skrócie opisać przez PW albo GG.
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:30 pm

Może i tak być Very Happy
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:35 pm

To szczegóły możesz mi na pw wysłać, będę wdzięczny. Aktualnie mecze telefon i marny transfer nadający się do leniwego czytania postów i krótkich odpowiedzi.
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:38 pm

A dla mnie? Coś byś wymyśliła? Na pewno coś pozytywnego! Jako iż jestem facetem nie mam głowy do dobierania relacji <3
Powrót do góry Go down
Aurelia Brown
Pracownik Hogwartu
Aurelia Brown

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:45 pm

Huh... Może coś w stylu chorej przyjaźni czy czegoś podobnego? Relka w sumie przy Mishy mogłaby nie być aż tak dzika i choćby tego aż tak nie okazywała, to jednak czułaby się przy nim w miarę bezpiecznie.
Powrót do góry Go down
Misha Morgan
Profesor
Misha Morgan

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... EmptySro Sty 09, 2013 10:50 pm

No i pięknie! Deal.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podejdź, nie gryzę...   Podejdź, nie gryzę... Empty

Powrót do góry Go down

Podejdź, nie gryzę...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: