|
| Your highness Avérille | |
|
+5Lili Cartemoll Nadia Shepard Tony Shepard Dorian Ivanhoe Avérille de La Fontaine 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Your highness Avérille Pon Lip 23, 2012 2:23 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[You must be registered and logged in to see this image.]Pervert who disgustly stares at me! Public enemy number indefinite.GryffindorWróg publiczny numeru nieokreślonego pod kategorią "zboczeniec". Nie, Baxter dorobił się nawet kategorii nazwanej jego imieniem! Gapi się bezczelnie w jej dekolt i dostał za to w twarz, wiec musi się gapić dyskretniej. Uważa go za palanta, idiotę, którego trzeba zmieść z powierzchni ziemi. I wcale a wcale nie robią na niej wrażenie jego dziwne reakcje przy bezpośredniej konfrontacji. AKTUALNIE: Po ostatniej listownej rozmowie Baxterek chyba się na nią obraził...Avcia osiągnęła swój cel i uraziła biedaka. Punkt dla niej, ha![You must be registered and logged in to see this image.]Em...? I don't know yet?GryffindorPóki co Avcia go uważa za zupełnego imbecyla, któremu należy tylko współczuć niskiego ilorazu inteligencji. I jeszcze musi mieć geny wili, to obraza dla jej gatunku! Nie moze się nadziwić,że jego matka go nie zabiła, jak nakazują zasady i chyba zaraz zrobi to za nią, ot, by ratować honor wil![You must be registered and logged in to see this image.]Maybe I like you, maybe don't but you're different than the rest.Ravenclaw | PrefektPrzyjaźń Avci z Krukonką? Wygląda to kuriozalnie, ale tak jest. Ana jako jedyna wydaje się być godna uwagi, nie pogardy ze strony Fontaine. Obie o chłodnym rozumowaniu, bez tendencji do zachwycania się, wygłupów, pragnące świętego spokoju od niektórych, głupszych osobników, którzy je otaczają. Chociaż z drugiej strony przyjaźń to trochę zbyt wielkie słowo, bardziej pasującym byłyby znajome, bo nawet w stosunku do Mitchellówny Av nie jest w stanie poskąpić złośliwości co do jej siedzenia w książkach.[You must be registered and logged in to see this image.]Hufflepuff, mudblood, naive. One of favourite victims!HufflepuffPuchoniątko, szlamowate Puchoniątko, naiwne Puchoniątko. Aż nie wypada nie wykpić, straszyć, wyzywać, męczyć i torturować. Obiekt wyżywania się w krytycznych i nie krytycznych chwilach. Zazwyczaj dziewczynie dostaje się kilka ciętych uwag, gdy tylko popisze się swoją typowo puchońską głupotą i bezmyślnością, ale nie daj Boże, gdy spotka pół wilę w złym humorze...[You must be registered and logged in to see this image.]Sweetheart, I like torment you but why after all you're nice to me?Hufflepuff | PrefektAvcia uwielbia dręczyć Puchoniątka i nie inaczej jest przy tym osobniku. Jednak, ze chłopak jest ładny, to nawet nie jest aż tak bardzo okropna. Co dziwniejsze - mimo jej złego usposobienia Lamiz jest dla niej wyjątkowo uprzejmy, co czasami doprowadza ja do szału, gdy w chwilach złości na siłę próbuje go sprowokować.[You must be registered and logged in to see this image.]My dear BFF!HufflepuffNajlepsza przyjaciółka, bratnia dusza, dama dworu i główny kat w jej królestwie! Jedyna, która rozumie jej psychopatyczne zdolności i nawet je podziela! Razem dręczą, torturują, sieją strach i zgorszenie. Planują,kogo by tu nastraszyć lub poważnie skrzywdzić. W końcu dwie naczelne psychopatki Hogwartu powinny trzymać się razem, czyż nie?[You must be registered and logged in to see this image.]You try to make me more "normal" and I try to deprave you.SlytherinDziewczyna na pewno nie jest ucieleśnieniem wszystkiego co złe i okropne, nie jest stereotypową Ślizgonką, zadaje się z kim popadnie. Jest inna od Avci i na głębszą sympatię nie ma co tu liczyć i obie raczej nie kwapią się do tego. Zwykła tolerancja, o. Jednak Cris stara się unormalnić Av, by nie była taka zadufana w sobie, a Av poczuwa się do tego, by w zamian zdemoralizować Reedównę. AKTUALNIE: Po nagłym zapragnięciu przypodobania się Jensenowi Krysia ma dług u Avci za swoją metamorfozę. Przez tydzień ma jej robić za niewolnicę i to doświadczenie raczej nie będzie miłe dla Krysi. Ale na pewno będzie przyjemne dla Av![You must be registered and logged in to see this image.]Two arrogant ladies. I like you but you're too infantile.SlytherinDwie zadufane w sobie i rozwydrzone panienki. Klejka należy do jej świty, co wiąże się z tym, ze jest bardziej wyróżniona, ale pół wili przeszkadza tylko fakt, że różowowłosa jest zanadto infantylna. Nie do końca zawsze stosowne zachowanie, pluszaki w kufrze (o zgrozo!) napawają czasami niechęcią i nie zawsze umie się powstrzymać od złośliwego komentarza na ten temat. Kolejna osoba, przez którą czuje się zmuszona do "zrobienia z niej normalnych ludzi".[You must be registered and logged in to see this image.]Very, very weird guy with a lot of tattoos. Criminal!SlytherinAv go woli ignorować, bo to dziwny typek, z masą mugolskich tatuaży na ciele. Do tego podobno zabił jakiegoś człowieka i arystokratce zwyczajnie nie wypada zadawać się bliżej z kryminalistami (i nie chodzi o to, że zabił, ale że dał się wtrącić do Azkabanu). Do tego takimi dziwnymi kryminalistami. Nie mniej jednak czasami zdarza jej się użyć na nim swojego uroku, by coś na nim wymusić i musi przyznać,ze jest to bardzo korzystne...[You must be registered and logged in to see this image.]I'm in favour with her. So sweet!Nauczyciel ONMSŚlizgonka ma fory u Nadii, nie wiedząc z jakiego powodu. Po prostu jest jej faworytką na lekcjach ONMS, ale oczywiście dziewczę nie ma nic przeciwko temu. Wszakże jak dają to trzeba brać, prawda?[You must be registered and logged in to see this image.]Mahcin? I can't say it. But it's so funny!Nauczyciel OPCMMiała francuski akcent, ma i będzie miała. Dziewczę nic nie poradzi, że nie potrafi poprawnie wymawiać jego imienia (a co dopiero nazwiska! To dziwne "ń"!) Nawet, jakby jej zależało, a przestało i nawet zaczyna być to dla niej zabawne. Ma to ironiczny podtekst o czym sam psorek nie wie i nie zwraca na to uwagi, bo dziewczyna dobrze sobie radzi z jego przedmiotu.[You must be registered and logged in to see this image.]I can treat her like an aunt!Nauczycielka Transmutacji | Opiekun HufflepuffuLilka pozwala się traktować jej jak ciotkę, chociaż nie łączy ich żadne pokrewieństwo. A Avcia oczywiście z tego korzysta![You must be registered and logged in to see this image.]I don't like potions so I don't like you too.Nauczyciel Eliksirów | Opiekun RavenclawuAvcia nie pała miłością do eliksirów, bo nie może znieść tego, że nie jest z nich tak dobra, jak by chciała. A niechęć do przedmiotu zazwyczaj łączy się z niechęcią do psora, wiec i Jensen nie moze się pochwalić jej sympatią. Mężczyzna przymyka na nią oko, bo ładna i pół wila, ale niepokoi go jje zainteresowanie truciznami i nadmierny kontakt z Ivanhoe'em, do którego nie ma zaufania...[You must be registered and logged in to see this image.]Talking over coffee? Why not?GajowyGedzio jest palantem, to trzeba przyznać, ale jest jednocześnie jedynym palantem, który ma porządną kawę. A Avcia jest kawoholiczką i ten pociąg pomógł przezwyciężyć jej niechęć do gajowego (tylko dzięki kawie, a jakże!). Czasami do niego wpada, by wyżalić się na całą niesprawiedliwość świata, ile tu głąbów, kretynów, plebsu i ona musi tu żyć! Póki co nie dostał rozstrojenia nerwowego przez arystokratyczne narzekanie...[You must be registered and logged in to see this image.]You're think you're bad? Oh, you're wrong! Wait, I'll show how to be a true bad!Służka Doriana aka Lorda SaligiusaFontainówna jest zła, bezczelna i nie ma hamulców. To podoba się wciąż nie do końca złej Katerinie i uważa ją za wzór do naśladowania. Pół wila ma ją zdemoralizować i pokazać, co to znaczy być naprawdę złym. Jednak fakt, że Pendraczek jest szlamą, przeszkadza Francuzce być dla niej milszą.
Ostatnio zmieniony przez Avérille de La Fontaine dnia Nie Lis 25, 2012 12:37 pm, w całości zmieniany 7 razy | |
| | | Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Wto Lip 24, 2012 12:13 am | |
| No to droga Averille. Mówiłaś coś o wujku tak? Jestem jak najbardziej za. Daleki wujek który wyjątkowo polubił swoją... bratanicę? (Za diabła nie wiem jak się to nazywa). Drobniejsze szczegóły? Wy kobiety jesteście w tym lepsze. | |
| | | Avérille de La Fontaine Prefekt
| Temat: Re: Your highness Avérille Wto Lip 24, 2012 10:33 am | |
| Bratanica, siostrzenica, jakaś inna "nica", zielonego pojęcia nie mam Oo Powiedzmy, że bratanica, o. Tak, kobiety lepsze, kobiety mądrzejsze, hahaha! <3 Może jakoś tak przypadkiem niedawno wyszło, że są ze sobą spokrewnieni? Piąta woda po kisielu, bo innego wyjścia nie ma, ale jednak Avcia jest jedyną bratanicą/siostrzenicą/whatever, która mu przypadła do gustu. Bo to takie złe, niedobre, wredne i cholernie władcze, więc poniekąd widzi w niej kopię siebie. Ta mu coś tam szpieguje, on ją bardziej demoralizuje, uczy zaklęć i klątw, których normalnie nikt nie zna itp. | |
| | | Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Wto Lip 24, 2012 10:45 am | |
| Jestem jak najbardziej za. Jeśli jeszcze dostane posadę nauczyciela, będzie mógł uczyć jeszcze więcej. Może nawet włączy w szeregi swoich sług? To śmiało możesz zapisywać Wujka Doriana | |
| | | Tony Shepard
Liczba postów : 254 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 3:52 pm | |
| Relacja ala ojczulek czyli cudowny wpis w KP Jake'a na muffie, że się boi wili Tonyś też chce uciekać gdzie pieprz rośnie, bo dziewczyna jest za ładna! Aloha! | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 3:55 pm | |
| Avcia się zgadza i ja też! A Avcia będzie jeszcze na tyle wredna, że sama będzie mu właziła pod nogi! | |
| | | Tony Shepard
Liczba postów : 254 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 3:58 pm | |
| | |
| | | Nadia Shepard Profesor
Liczba postów : 272 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 5:06 pm | |
| A coś dlaaaaaa mnie? Hue hue, no dobra. Chcesz być faworytką na Nadiowych zajęciach? | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 5:24 pm | |
| Co mam rozumieć pod słowem "faworytka" i z jakich racji? xD | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 5:26 pm | |
| No nie wiem, zawsze jest mieć dobrze fory u nauczyciela, bo wtedy łatwiej o Wybitne. Z racji bo cię lubię? | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Sro Lip 25, 2012 5:28 pm | |
| Mru, ołkej. I może o niej wspominać przy biednym Tony'm, który o mało na zwał nie zejdzie (jego matka lubi jego największy postrach?!) | |
| | | Lili Cartemoll
Liczba postów : 77 Join date : 25/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Czw Lip 26, 2012 3:27 pm | |
| Traktujesz ją jak dobrą ciotkę od transmutacji, choć ani odrobinę nie jesteście z Lilką spokrewnione? | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Czw Lip 26, 2012 3:29 pm | |
| | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Sob Sie 18, 2012 7:49 pm | |
| Poszukuję kuzyna!
A może nie o tyle kuzyna, co wprost brata ciotecznego czyli bardzo bliską rodzinę. Raczej nie ma na razie nikogo, kto by się wpasował w wymagania, więc musi to być nowa postać. Jeśli ktokolwiek szukałby pomysłu i chciałby to wykorzystać to bardzo proszę. Oczywiście Francuz. Najbardziej charakterystyczna rzecz to to, że jest pół wilem. Tak, pół wilem. Syn siostry matki Avci (wiem, troszeczkę masło maślane). Imię całkowicie obojętne, nazwisko także, byle francuskie. Jedynie tyle, że matka panieńskie powinna mieć Beauharnais. Jasne włosy i oczy. Rok lub dwa starszy, ale lepiej tylko rok, więcej w tym Hogwarcie pobędzie. Najlepiej, by chodził do angielskiej szkoły magii od I klasy, chyba, że się uprze z przenosinami, mnie to obojętne. Jako, że pochodzi z takiej a nie innej rodziny, ma wpojoną nienawiść do mugoli i szlam. Nieco różni się od Av. Zazwyczaj nie szuka zwady, opanowany, chłodny, nieco ironiczny, może egoistyczny. Jego wielką wadą jest materializm. Nienawidzi tego, że posiada w sobie krew wili i wbrew pozorom nie wykorzystuje swojej urody do podbojów miłosnych. W głębi duszy nieco romantyk, chociaż nigdy, przenigdy do tego się nie przyzna. Cholernie nieufny do ludzi, można rzec, że jedyną jego bratnią duszą jest Avcia (bo wszak rodzina). Stosunki brat-Avcia? Kochana, młodsza siostrzyczka! Może za bardzo zadufana w sobie, zbyt zakochana w swojej wilowej krwi, ale jednak. Dogryzają sobie, bo inaczej się nie da, ale właściwie wspierają się nawzajem. Braciszek do wypłakanie się w ramię, chociaż bardziej do ponarzekania na niesprawiedliwość tego świata. Często okropnie irytujący, bo zapałał zbyt wielkimi chęciami do bronienia jej przed wszelkim złem, bo to niesforne, nieprzewidywalne, kocha robić sobie wrogów i ma w głębokim poważaniu rady i zdanie innych i zawsze robi swoje. Jego oczywiście też się nie słucha. Zbyt konfliktowa i tylko może mieć przez to kłopoty.
Tak więc spamować na PW i nie krępować się! Ewentualne pytania też tam kierować. Jak ktoś chce, to może wprowadzić jakieś swoje drobne modyfikacje, pomysły, wszystko do szczegółowego obgadania. | |
| | | Anastasie Mitchell Prefekt
Liczba postów : 49 Join date : 03/08/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Nie Sie 19, 2012 6:24 pm | |
| Avciu moja! Wpasowujesz mi się i-de-al-nie. Mam w planach pół-Francuza, szóstoklasistę tylko, że z baaaardzo dalekimi korzeniami wili, więc jeśli nie masz nic przeciwko, byłabym przeszczęśliwa, bo ta 'domniemana wilowatość' jest dość ważna w kwestii jego podejścia do świata. Nie wiem, jednak nie syn ciotki Av, a potomek siostry jej praprababci, whatever. Chodziłby do Hogwartu z racji ojca Anglika, z nienawiścią do szlam byłoby już trochę trudniej, z nienawiścią krwi wili już bardziej, tak samo z tym brakiem zaufania... Kartę i tak pewnie będę pisać po powrocie z Polconu (no chyba, że mnie olśni w międzyczasie), także bym ci przesłała i powiedziałabyś, czy ci pasuje, czy jednak nie. | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Nie Sie 19, 2012 7:39 pm | |
| No dobra, nie musi być tak cholernie bliska rodzina, byle, żeby ich więzy krwi łączyły. A skoro w takim razie byłaby to daleka, to ta nienawiść też nie musi być taka ogromna, to bardziej obowiązuje bliższy krąg. Przesyłaj, przesyłaj :3 | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Nie Wrz 02, 2012 12:58 pm | |
| Rekrutację na popleczników Avci ogłaszam za rozpoczętą! | |
| | | Cristina Reed Klasa VI
Liczba postów : 720 Join date : 24/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Pią Wrz 28, 2012 11:05 pm | |
| CUDO!
... tak, to o rozpisce relacji. Moje oczy umierają z zachwytu. | |
| | | Jensen Kinghsley Dyrektor
Liczba postów : 270 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Pią Wrz 28, 2012 11:36 pm | |
| Jeszcze nigdy nie zobaczyłam w tak ładnej odsłonie, że ktoś nie lubi mojej postaci. *___* Jestem zachwycona xD | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Nie Lis 25, 2012 12:39 pm | |
| UZUPEŁNIŁAM RELACJE. Po dłuższym zwlekaniu, bo mi się nie chciało. I zaszalałam graficznie. Przeraża mnie, co ta nuda robi z ludźmi, bo w normalnych warunkach na pewno nie chciałoby mi się tego robić. Tak czy inaczej - krzyczeć jakby było coś nie tak, nie pasowałoby/kogoś pominęłam.
I z wielkim bólem serca wywaliłam Lizzy, ech... | |
| | | Adolf Rankin
Liczba postów : 27 Join date : 15/12/2012
| Temat: Re: Your highness Avérille Nie Gru 30, 2012 9:44 pm | |
| Tak jak obiecałam, jako, że Adi w ogóle nie umie bronić swojego zdania, możesz go pognębić, well done ;3 | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Pon Gru 31, 2012 11:45 am | |
| OMG! Dziewczyno jaki ja mam nowy prześwietny pomysł na Baxtera! Co ty na to, żeby chłopak się w tobie beznadziejnie zakochał? Moim zdaniem to jest zajebisty pomysł! On ci będzie pisał listy, wiersze, wyznania a ty będziesz się z niego wyśmiewała. Będzie chodził po pijaku do lochów i śpiewał dla ciebie, nie wiedząc dokładnie gdzie macie wejście do dormitorium, a ty go będziesz wyganiać, rzucając za nim zaklęciami, żeby go poszczuć! Co ty na to? | |
| Temat: Re: Your highness Avérille Pon Gru 31, 2012 12:17 pm | |
| Adi - No czekałam na to, będziesz moją ofiara do demoralizacji namber łan. Kruczkowa - A czy przypadkiem wcześniej nie był już zabujany? Czy moze to był inny rodzaj zabujania...? Nieważne. Pomysł faktycznie świetny i zobaczyłabym to bardzo chętnie xD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Your highness Avérille | |
| |
| | | | Your highness Avérille | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |