Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Relacje Doriana

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyPon Lip 23, 2012 11:09 pm

Chętni na śmiertelnych wrogów, podnóżki, sługi... I może kogoś kogo można nazwać przyjacielem (kochanką, ukochaną ?) zapraszam do pisania. Nie gryzę.

Miłość:
Jesli już ktoś chce spróbować... Nie bronię. Ale proste to nie będzie. Bądź co bądź Dorian dalej jest samotnym facetem.

Przyjaźń:
Niewielu spośród ludzi znanych przez Doriana będzie mogło się poszczycić przyjaźnią z Saligiusem

Znajomość:
Powszechne. Co tu dużo mówić... Każdy kogo Dorian spotkał i zapamiętał i jednoznacznie nie potrafi sklasyfikować.

Sługa:
Rekrutacja otwarta !

Wróg:
Mam tłumaczyć?
Powrót do góry Go down
Jake Shepard
Opiekun Domu
Jake Shepard

Liczba postów : 174

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyPon Lip 23, 2012 11:25 pm

Panie, powiedz mi... Czy Ty rzucałeś się w oczy przez te lata czy kryłeś się w cieniu, tak, że aurorzy nie zwrócili na ciebie uwagi i nie założyli akt, że trzeba na ciebie uważać? Razz
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyPon Lip 23, 2012 11:29 pm

Siedziałem poza Wielką Brytanią, a jak już kogoś mordowałem, zawsze incognito. Więc nie, nikt nie wie że Ja to... Ja. Dorian żyje jak dawniej, po dokonaniu morderstwa, przedstawia się jako Lord Saligius.
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyPon Lip 23, 2012 11:32 pm

A to głupio, że nie masz akt w aurorskich papierach, chociażby nawet drobnych, bo byś miał już głównego wroga Mahcina Razz (no bo na forum Ani nie ma ;pp)
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyPon Lip 23, 2012 11:35 pm

Niestety... Choć w sumie można dać jakieś tam skazy typu "Oskarżony i uniewinniony", "Złapany na grożeniu śmiercią". Takie tam, pierdu pierdu... A może ładnie, fabularnie naprowadzą na odkrycie Mrocznej Tajemnicy Doriania. Co ty na to?
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Liczba postów : 769

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 10:54 am

Czy ja wiem, że Mahcinek to taki dobry w dedukcji... Chyba tylko w ciskaniu zaklęć xD Ale jak tam chcesz ^^ btw, muszę 3 pojedynki stoczyć na nauczyciela opcm ._.
Powrót do góry Go down
http://life-in-stark-tower.tumblr.com
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 10:58 am

Dorian służy pomocą. Z tym że jeśli masz Statystyki "gniotącej Ani" to tak sobie, średnio poradzę. Musze Doriana podszkolić.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 11:16 am

Mam *uśmiech chochlika*
A tam szkolić! Najpierw 1 bez szkolenia, później 2 już po, a 3 już na maksa jak sobie wytrenujesz. Będziemy dwoma koksami :DD Wreszcie ktoś mi dorówna!
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 11:22 am

Pognieciesz Lorda Saligiusa... Autorytet mi zniszczysz. Ja zdecydowanie się podszkolę. Ew. Gdzieś możesz powalczyć z Dorianem jako z Saligiusem jak będzie np. mordował jakąś rodzinkę.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 11:23 am

Obiecuję, że nie będę używać pożogi! xD
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 11:52 am

Mam nadzieje... Ale to będzie Zuuo. Kilka zaklęć jeszcze muszę poznać. Muszę także dbać o wizerunek. Jeśli pokonasz Saligiusa, będzie dla niego hańba. Jeśli Doriana... No kto to widział poskładać nauczyciela Zaklęć.
Powrót do góry Go down
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 11:55 am

Leah Wrońska (Gracia hahaha!) poskłada xP Odpali się ją jako NPCa Very Happy
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 7:03 pm

Ustalam więc że wzmożony trening... A później możemy konkurować. Na lekcji pokazowo? Może też po znajomości (Wroński dla treningu na przykład, Dorian by poznać wroga). Tymczasem mogę dodać do znajomych.
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyWto Lip 24, 2012 7:11 pm

Trenuj panie, trenuj. Ja sobie jeszcze oklumencję walnę, bo tego mi jeszcze brakowało zawsze u Ani Very Happy
Więc zrobimy sparing na lekcji Very Happy będzie czad!
Powrót do góry Go down
Jensen Kinghsley
Dyrektor
Jensen Kinghsley

Liczba postów : 270

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyCzw Lip 26, 2012 8:52 am

Myślę, że Jensen raczej nie pała do Doriana ogromem sympatii. Sądzi, że to co pokazuje im to jedynie maska, dlatego w stosunku do Twojej osoby jest bardzo ostrożny, chłodny, często aż do przesady. Pozwala sobie na złośliwości względem pana Ivanhoe i nigdy nie krępuje się powiedzieć czegoś co mogłoby się mu niespodobać. W przeciwieństwie do tych, którzy Dorcia się boją on wręcz przeciwnie, jest lekko zaintrygowany, bo nie potrafi jednoznacznie go ocenić. Myślę, że wyuczona "stała czujność" przez wuja Dyptama tutaj ma ogromne zastosowanie.
Czasami Kinghsley czuje potrzebę pilnowania Doriana i często go obserwuje notując każdy jego ruch.
Myślę, że kochany Jen może być małym utrudnieniem dla naszego forumowego zła! Wyszkolony przez byłego członka Brygady Uderzeniowej, mistrza eliksirów, opcm'u i flirtu Dyptama Kinghsleya, Jensen będzie idealnym ogonem i przeszkodą dla Ivanhoe'a.

Co na to powiesz?
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana EmptyCzw Lip 26, 2012 9:27 am

Tak! Dokładnie i 100%-towo mowie TAK! Właśnie kogoś takiego Dorianowi brakowało. Upierdliwego "krok w krok". Myślę że Dorian ze względu na Dyptama już nie będzie trawił Mistrza Eliksirów. Ale... Zobaczymy jak wyjdzie w szkole Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Relacje Doriana Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Doriana   Relacje Doriana Empty

Powrót do góry Go down

Relacje Doriana
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Relacje Louisa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: