Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Relacje Louisa

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Louis Evans

Louis Evans

Liczba postów : 24

Relacje Louisa Empty
PisanieTemat: Relacje Louisa   Relacje Louisa EmptyCzw Sie 16, 2012 8:49 pm

~~

[You must be registered and logged in to see this link.] - W czasach szkolnych dziewczyna była przypadkowo napotkaną osobą, która w późniejszym czasie stała się znajomą. Louis jako nastolatek był specyficzny, ale kiedy coś się miało stać, to po prostu się wydarzyło. Tak też Katie niemal do końca szkoły zajęła miejsce jako przyjaciółka, z którą można było pogadać na dowolny temat. Obecnie nie pamiętają się w ogóle, gdyż minęło 19 lat od ukończenia Hogwartu.

~~

[You must be registered and logged in to see this link.] - Siostra, której nie miał sposobności poznać. Właściwie żyje w niewiedzy, że w ogóle istnieje. Louis wyruszył tuż przed jej poczęciem, więc nic dziwnego, że się nie dowiedział. Może mieć tylko nadzieję, że nie zraził swoich rodzicieli oraz Amy nie znienawidziła go za brak obecności w domu przez niespełna 16 lat, a wręcz przeciwnie. Będzie ciekawa bliższego poznania brata... kiedyś.

~~

[You must be registered and logged in to see this link.] - Barwna historia, i zarazem zdarzenie, jak to dwójka czarodziejów próbowała swoich sił w mugolskim świecie. Właściwie, jak Louis radził sobie na własnym wygnaniu, podróżując przez glob. W międzyczasie był to przerywnik po dość poważnym spotkaniu z Erklingami i ich zamiłowaniem do dzieci. Kurował się i zarazem skusił na interes w Rosji. Człowiek ciekawy musiał zaznać odmienności. W czasie przemytu poznał innego czarodzieja, a był nim właśnie Casey. Kilka interesów i wódka zrobiła z nich znajomych. Parę miesięcy później Evans rozstał się z O'Sullivanem. Ich ścieżki z pewnością jeszcze się zejdą.

[url=][/url] -
#FFFF33 - żółty
#FF3333 - czerwony
#3366CC - niebieski
#336633 - zielony
#6666CC - inni

Ostatnio zmieniony przez Louis Evans dnia Czw Wrz 20, 2012 9:02 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Go down
Jekatierina Pendraćkova

Jekatierina Pendraćkova

Liczba postów : 92

Relacje Louisa Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Louisa   Relacje Louisa EmptyCzw Sie 16, 2012 9:57 pm

Ja chcę, ja chcę! jedyny pomarańczowy wśród wszystkich znajomych mi tu kolorków. A Pendraćkova musi mieć czasem do kogo gębę otworzyć, nawet jako "ta gorsza" postać.
To co, to co? Coś na kształt kolegi od pogaduch?
Powrót do góry Go down
Louis Evans

Louis Evans

Liczba postów : 24

Relacje Louisa Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Louisa   Relacje Louisa EmptyCzw Sie 16, 2012 10:20 pm

Jako ta starość w przypadku postaci, to nic kreatywniejszego nie wymyślę. A dalej jakoś się potoczy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Relacje Louisa Empty
PisanieTemat: Re: Relacje Louisa   Relacje Louisa Empty

Powrót do góry Go down

Relacje Louisa
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Relacje Doriana
» Poczta Louisa

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: