Louis Evans
Liczba postów : 24 Join date : 07/08/2012
| Temat: Poczta Louisa Czw Sie 16, 2012 8:15 pm | |
| Wszelkie przychodzące wiadomości, paczki i reklamy kierowane są tu.! Ares: To nadzwyczaj dumne ptaszysko. Nie sprawia problemów i cieszy się, gdy może jak najwięcej latać. Dlatego jest z nim trudność, gdy ma przenieść zbyt duże paczki, które wszystko mu utrudniają. | |
|
Lili Cartemoll
Liczba postów : 77 Join date : 25/07/2012
| Temat: Re: Poczta Louisa Nie Wrz 09, 2012 2:37 pm | |
| Luisie, Louisie! Dawno Cię nie widziałam ! | |
|
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Poczta Louisa Czw Wrz 20, 2012 7:40 pm | |
| Ja nie wiem czy zasługujesz. Ale prawda jest taka, że moja sowa dawno nie rozkładała skrzydeł, więc wysłałam listy do wszystkich możliwych znajomych. I nie mów do mnie per profesor, to nie na miejscu, znamy się już tyle lat, że można by powiedzieć, że... a z resztą, nie ważne. Gdzie spędzasz święta? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Poczta Louisa Sro Wrz 26, 2012 7:06 pm | |
| Napewno się zobaczymy. Ja mam dwa zaproszenia na święta. Zabiorę pewnie swoją córkę i skorzystam z któregoś z nich. Ale nie mogę się zdecydować.. Do kogo tu iść ! Ma nadzieję, że święta spędzisz ciepło i rodzinne. Wyślę Ci jakiś prezent sową. Niebawem. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Poczta Louisa Sob Paź 06, 2012 3:41 pm | |
| Paczka przyniseiona przez sowę. Zawartość: Wielka Księga Zaklęć, cukierki, 0,7 l. wódki. | |
|