| Jennifer | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Jennifer Rachel Wood
Liczba postów : 151 Join date : 24/07/2012
| Temat: Jennifer Wto Lip 24, 2012 11:05 am | |
| - Miłości:
W przypadku panny Wood mogą być w liczbie mnogiej i to w jednym momencie. Marcin Wroński: Daleko temu do miłości, ale że relacja z seksem jest, to należy tu to wpisać. Wstawiona Jenna i wstawiony Marcin raz postanowili sobie zrobić bardzo ciekawy prezent bożonarodzeniowy. Od tamtej pory Rachel pozwala sobie na peszące faceta puszczanie oczek i tworzenie wymyślnych aluzji.
- Przyjaźnie: Nadia Shepard
Może są i ludzie, na których patrzy przychylniej i wykorzystuje tylko trochę mniej.
- Znajomości:
Miejsce na ludzi zwykłych niczym pionki, a jednak wciąż po jasnej stronie mocy.
- Ci, którzy się narazili:
Osoby, które spadły w jej hierarchii, lecz nie planuje ich zabić w brutalne tylko sobie znane sposoby. -Cristina Reed: Igranie ze śmiercią podczas jej lekcji? Nie mądre, bardzo niemądre. -Tony Shepard: Ignorancja i zarozumiałość. Za ręce do sufitu i dźgać w boki przy pomocy wideł.
- Zero, w jej mniemaniu:
Jeżeli tu się znalazłeś, masz się czego obawiać. Ni dnia ni godziny nie znasz, gdy ona zaatakuje... -Casey O'Sullivan: Czy go nienawidzi? Na swój sposób tak. Uważa za niesamowicie zgrabny i wymagajacy sport by drażnić O'Sullivana, co wcale wbrew pozorom nie jest takie trudne, ale ona postawiął sobie poprzeczkę wręcz olimpijską. Gdyby stanęła przed możliwością zabicia go- pewnie by to zrobiłą z zimną krwią.
- Cała reszta zoo:
-Dorian Ivanhoe: ciężko powiedzieć czy to jest przyjaźń, czy nienawiść, ale kłócą się jak stare dobre małżeństwo. Mimo tych wybuchów o brzydkie skarpetki i niedołężność, Jenna kompletnie mu ufa, może to głupie i nieprofesjonalne jak na nią, ale tak jest. Poza tym czuje do niego dziwne przyciąganie. Nie jakichś tam pospolitych więzów, które ludzie zowią chemią, lecz przyciąganie czystej natury. Z serii: trafił swój na swego. Specjalne miana, dla specjalnych ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Jennifer Rachel Wood dnia Pią Sie 03, 2012 3:09 pm, w całości zmieniany 5 razy | |
|
| |
Nadia Shepard Profesor
Liczba postów : 272 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 2:25 pm | |
| Mnie wbuduj, mnie :3 Może jestem dziwna, ale lubię jak ktoś mi wykorzystuje moją Frayównę xD
| |
|
| |
Jennifer Rachel Wood
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 2:46 pm | |
| Och myślę, że to jest długotrwały proces, więc możemy uznać to za przyjaźń taką normalną. Rzecz jasna Jenna znajdzie w niej swoje korzyści, ale jeszcze nie wiem jakie, więc : P | |
|
| |
Nadia Shepard Profesor
Liczba postów : 272 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 3:30 pm | |
| Dobrze, niech będzie przyjaźń ^^ | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 4:16 pm | |
| Dorian musi mieć coś koniecznie... Ja myślę że charakter zakrawa o ciągłe sprzeczki... Awantury i ogółem kłótnie. Jedno drugiemu wmówić czegoś nie da rady. Ale ogółem pozytywna relacja (o ile Dorian może kogoś nią darzyć). | |
|
| |
Jennifer Rachel Wood
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 5:10 pm | |
| Jenna ma niesamoity pociąg do wszystkiego co złe. Więc jak tylko odkryje jaki jest Dorian myślę, że będzie jego najwierniejszym sojusznikiem, więc uważam, że mogą się kłócić jak stare dobre małżeństwo, ale mogą też sobie kompletnie ufać, co ty na to? | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Jennifer Sro Lip 25, 2012 5:14 pm | |
| Jeśli tak stawiasz sprawę... Myślę że to dobry układ. Zgadzam się! Myślę że przez to właśnie Jenn będzie pierwszą która odkryje prawdziwą naturę Doriana. | |
|
| |
Jennifer Rachel Wood
| Temat: Re: Jennifer Czw Lip 26, 2012 11:44 am | |
| Yay! Jenna będzie zaszcycona mogąc być kimś tak specjalnym! | |
|
| |
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Jennifer Nie Sie 05, 2012 4:25 pm | |
| Myślę, że Jen i Av sporo łączy, więc na pewno wyjdzie z tego pozytyw. Tym bardziej, że na razie wśród uczniów masz tylko takich, których pragniesz za nogi powiesić xd Avcia charakterem przypomina trochę psorkę. Obie cwane i lubują się w nieszczęściach innych, chłodne, zdystansowane. Przez niewinne oblicza każdy skłonny jest się z nimi zaprzyjaźnić i uwierzyć w każde słowo. Jen chce się zbratać z ciemną stroną mocy i Av mogłaby stanowić część tej strony. W końcu to takie złe i niedobre, że kobieta widziałaby w niej interesujący przypadek. Do tego przez podane powyżej podobieństwa zaczęłaby twierdzić, że Francuzka przypomina jej samą siebie. Dzięki temu dziewczę nie musi na lekcjach i poza nimi udawać grzecznej, uroczej dziewczynki i mydlić jej oczy jak innym nauczycielom, bo ona doskonale zdaje sobie sprawę z jej diabelskiej duszyczki i nic sobie z tego nie robi.
Koniec końców proponuję pupilkę/przyjaźń i vice versa. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jennifer | |
| |
|
| |
| Jennifer | |
|