| Znajomości lewe i prawe Lilci.... | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lili Cartemoll
Liczba postów : 77 Join date : 25/07/2012
| Temat: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Sro Lip 25, 2012 7:01 pm | |
| Wpisujcie się: rodzina, przyjaciele, wrogowie, a nawet... kochankowie
Elizabeth Hall - znajoma gryfonka, która jako jedna z niewielu zachowuje się normalnie na jej lekcjach. Wynika to z pewnego szacunku, którym ją darzy dzięki uczęszczniu Lili na sobotnie spotkania starego Zakonu Feniksa. Córka jej najlepszej przyjaciółki, Sophie Nevou.
Dorian Ivanhoe - stary znajomy/przyjaciel/kochanek. Znają się ze dwadzieścia lat, o ile nie dłużej. Łączą ich dziwne relacje, do których Lili jako tako się nie przyznaje i niechętnie o nich mówi.
Jake Shepard - obiekt jej westchnień dwadzieścia lat temu. Obecnie jest żonaty, ale nie przeszkadza jej to. Nawet toleruje jego dwójkę dzieci, które ma z inna kobietą - jakąś uczennicą, którą Lili miała okazję uczyć przed laty. Luuubi go.
Avérille de La Fontaine - ślizgonka, za którą Cartemoll o dziwo przepada. I ze wzajemnością. Są dla siebie serdeczne, nie robią żadnych uwag. Traktują się wzajemnie niczym jak rodzinę, choć ta znajomość nie jest do końca jasna dla osób trzecich.
Hazel Cartemoll - córka. Jej ojciec to PAN X, którego danych Lilka nie wymienia. Brak lepszych kontaktów, patrzą na siebie tylko w Hogsmeade podczas wakacji.
Benjamin Baxter - niczym z bratnią duszą chleją ile wlezie. Za to Baxterek wysyła wypracowania z transmutacji, tak dla zmyłki. Czasami wystepuje macanie za cycki, takie zboczenie Gryfona...
Marcin Wroński - jej dobry znajomy, córki Ani Wrońskiej. Zawsze lubiła go, patrzyła jak dorastał. Dziwnie jest widzieć go teraz w roli niezbyt okrzesanego mężczyzny.
Ostatnio zmieniony przez Lili Cartemoll dnia Sob Paź 20, 2012 8:22 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
Elizabeth Hall Klasa VI
Liczba postów : 209 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Sro Lip 25, 2012 10:15 pm | |
| Dobrze, więc zarysuję sytuację, bo szczerze nie spodziewałam się Lili na forum!
Sophie Nevou ma córeczkę i jestem nią ja, znaczy Elizabeth. I gdzieś tam już pisałam, że stary dobry Zakon co sobotę się zbiera na obiedzie, a siostrzeniec Dyptama- Jensen i ty dołączacie w wakacje do tych co sobotnich spotkań i często razem spędzacie święta bożego narodzenia u Sophie w rezydencji w Londynie. Czy taki układ rzeczy by Ci pasował, bo nie wiem czy mogę podtrzymywać historię mojej Hallówny o twoim uczestnictwie . To by też znaczyło, że Hall i Cartemoll się dosyć dobrze znają, ale na lekcjach tego nie przejawiają zbytnio. W sensie, że Lili by nie dawała Liz forów, a ta zwracałaby się do niej z szacunkiem per pani psor itd. Pełna kultura! | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Sro Lip 25, 2012 10:48 pm | |
| Zgadzam się Btw. nie wiedzialam, że Soph ma córkę... | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Sro Lip 25, 2012 10:55 pm | |
| Hmm... Pora na Doriana? Wiec jak już pisałem... Co powiesz na kontynuacje romansu? Obaj są profesorami w Hogwarcie... Więc nie ma ku temu przeszkód... Ewentualnie czekam na inne propozycje. | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 12:19 pm | |
| Może być i romans. Tylko... Czy Lili i Dorian już się znają, czy dopiero ich "ochy i achy" będą kwitnąć? | |
|
| |
Tony Shepard
Liczba postów : 254 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 12:36 pm | |
| Tak więc... Chcę odnowić relacje ;D Jake Shepard jako stary dobry przyjaciel! O! Koniec, kropka! Tony to jego niewyparzony syn, który z wyglądu może i nawet Jake'a przypomina.
A Mahcin to inna para kaloszy... Nie pamiętam co tam Ania z Lilcią miała, aby móc Ci coś zaproponować z jej synem... (tak, tak, Anię musiałam postarzeć dla Mahcinka) | |
|
| |
Dorian Ivanhoe
Liczba postów : 137 Join date : 23/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 12:44 pm | |
| Zdecydowanie znają... Jeszcze sprzed... dawna. Z czasów gdy Dorian zaczął uczyć w Hogwarcie (20 lat?!). | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 2:47 pm | |
| Jake miał filtrować wodę ze studni wraz z Lilcią ! Ale niech będzie i stary przyjaciel żonaty to żonaty, ale przyjaciel Może syn Ani polubi transmutację, hm? Dorian, jak najbardziej może być znają się, romansują.. OK. | |
|
| |
Tony Shepard
Liczba postów : 254 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 3:45 pm | |
| Jake nie jest żonaty z Clarence-Kimmble!!! AAAA XD On hajtnął się z Fray, swoją uczennicą Pan Wroński, lat 27, uczy w Hogwarcie OPCM. Transmutację lubi tylko od strony animagii :p | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 4:21 pm | |
| No to kogo mam wpisać? Mahcina czy Tony'ego? | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
Liczba postów : 720 Join date : 24/07/2012
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... Czw Lip 26, 2012 5:57 pm | |
| - Tony Shepard napisał:
- Jake nie jest żonaty z Clarence-Kimmble!!! AAAA XD On hajtnął się z Fray, swoją uczennicą
Mówiłam to Lil, a ona nie wierzyła! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci.... | |
| |
|
| |
| Znajomości lewe i prawe Lilci.... | |
|