Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Znajomości lewe i prawe Lilci....

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

Liczba postów : 77

Znajomości lewe i prawe Lilci.... Empty
PisanieTemat: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptySro Lip 25, 2012 7:01 pm

Wpisujcie się: rodzina, przyjaciele, wrogowie, a nawet... kochankowie

Elizabeth Hall - znajoma gryfonka, która jako jedna z niewielu zachowuje się normalnie na jej lekcjach. Wynika to z pewnego szacunku, którym ją darzy dzięki uczęszczniu Lili na sobotnie spotkania starego Zakonu Feniksa. Córka jej najlepszej przyjaciółki, Sophie Nevou.

Dorian Ivanhoe - stary znajomy/przyjaciel/kochanek. Znają się ze dwadzieścia lat, o ile nie dłużej. Łączą ich dziwne relacje, do których Lili jako tako się nie przyznaje i niechętnie o nich mówi.

Jake Shepard - obiekt jej westchnień dwadzieścia lat temu. Obecnie jest żonaty, ale nie przeszkadza jej to. Nawet toleruje jego dwójkę dzieci, które ma z inna kobietą - jakąś uczennicą, którą Lili miała okazję uczyć przed laty. Luuubi go.

Avérille de La Fontaine - ślizgonka, za którą Cartemoll o dziwo przepada. I ze wzajemnością. Są dla siebie serdeczne, nie robią żadnych uwag. Traktują się wzajemnie niczym jak rodzinę, choć ta znajomość nie jest do końca jasna dla osób trzecich.

Hazel Cartemoll - córka. Jej ojciec to PAN X, którego danych Lilka nie wymienia. Brak lepszych kontaktów, patrzą na siebie tylko w Hogsmeade podczas wakacji.

Benjamin Baxter - niczym z bratnią duszą chleją ile wlezie. Za to Baxterek wysyła wypracowania z transmutacji, tak dla zmyłki. Czasami wystepuje macanie za cycki, takie zboczenie Gryfona...

Marcin Wroński - jej dobry znajomy, córki Ani Wrońskiej. Zawsze lubiła go, patrzyła jak dorastał. Dziwnie jest widzieć go teraz w roli niezbyt okrzesanego mężczyzny.

Ostatnio zmieniony przez Lili Cartemoll dnia Sob Paź 20, 2012 8:22 pm, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down
Elizabeth Hall
Klasa VI
Elizabeth Hall

Liczba postów : 209

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptySro Lip 25, 2012 10:15 pm

Dobrze, więc zarysuję sytuację, bo szczerze nie spodziewałam się Lili na forum!

Sophie Nevou ma córeczkę i jestem nią ja, znaczy Elizabeth. I gdzieś tam już pisałam, że stary dobry Zakon co sobotę się zbiera na obiedzie, a siostrzeniec Dyptama- Jensen i ty dołączacie w wakacje do tych co sobotnich spotkań i często razem spędzacie święta bożego narodzenia u Sophie w rezydencji w Londynie. Czy taki układ rzeczy by Ci pasował, bo nie wiem czy mogę podtrzymywać historię mojej Hallówny o twoim uczestnictwie . To by też znaczyło, że Hall i Cartemoll się dosyć dobrze znają, ale na lekcjach tego nie przejawiają zbytnio. W sensie, że Lili by nie dawała Liz forów, a ta zwracałaby się do niej z szacunkiem per pani psor itd. Pełna kultura!
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptySro Lip 25, 2012 10:48 pm

Zgadzam sięWink Btw. nie wiedzialam, że Soph ma córkę...Razz
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptySro Lip 25, 2012 10:55 pm

Hmm... Pora na Doriana? Wiec jak już pisałem... Co powiesz na kontynuacje romansu? Obaj są profesorami w Hogwarcie... Więc nie ma ku temu przeszkód... Ewentualnie czekam na inne propozycje.
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 12:19 pm

Może być i romans. Tylko... Czy Lili i Dorian już się znają, czy dopiero ich "ochy i achy" będą kwitnąć?
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 12:36 pm

Tak więc... Chcę odnowić relacje ;D
Jake Shepard jako stary dobry przyjaciel! O! Koniec, kropka!
Tony to jego niewyparzony syn, który z wyglądu może i nawet Jake'a przypomina.

A Mahcin to inna para kaloszy... Nie pamiętam co tam Ania z Lilcią miała, aby móc Ci coś zaproponować z jej synem... (tak, tak, Anię musiałam postarzeć dla Mahcinka)
Powrót do góry Go down
Dorian Ivanhoe

Dorian Ivanhoe

Liczba postów : 137

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 12:44 pm

Zdecydowanie znają... Jeszcze sprzed... dawna. Z czasów gdy Dorian zaczął uczyć w Hogwarcie (20 lat?!).
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 2:47 pm

Jake miał filtrować wodę ze studni wraz z Lilcią ! Ale niech będzie i stary przyjaciel Wink żonaty to żonaty, ale przyjaciel Very Happy
Może syn Ani polubi transmutację, hm?

Dorian, jak najbardziej może byćSmile znają się, romansują.. OK.
Powrót do góry Go down
Tony Shepard

Tony Shepard

Liczba postów : 254

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 3:45 pm

Jake nie jest żonaty z Clarence-Kimmble!!! AAAA XD On hajtnął się z Fray, swoją uczennicą Very Happy

Pan Wroński, lat 27, uczy w Hogwarcie OPCM. Transmutację lubi tylko od strony animagii :p
Powrót do góry Go down
Lili Cartemoll

Lili Cartemoll

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 4:21 pm

No to kogo mam wpisać? Mahcina czy Tony'ego? Razz
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... EmptyCzw Lip 26, 2012 5:57 pm

Tony Shepard napisał:
Jake nie jest żonaty z Clarence-Kimmble!!! AAAA XD On hajtnął się z Fray, swoją uczennicą Very Happy

Mówiłam to Lil, a ona nie wierzyła!
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Znajomości lewe i prawe Lilci....   Znajomości lewe i prawe Lilci.... Empty

Powrót do góry Go down

Znajomości lewe i prawe Lilci....
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Liściki do Lilci !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: