Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Podróbka Kridowa!

Go down 
+3
Marcin Wroński
Cristina Reed
Dyptam Creed
7 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Dyptam Creed
Klasa VII
Dyptam Creed

Liczba postów : 42

Podróbka Kridowa! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Podróbka Kridowa!   Podróbka Kridowa! - Page 2 EmptyNie Wrz 30, 2012 9:41 pm

First topic message reminder :

[You must be registered and logged in to see this image.]
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Dyptam Creed
Klasa VII
Dyptam Creed

Liczba postów : 42

PisanieTemat: Re: Podróbka Kridowa!   Podróbka Kridowa! - Page 2 EmptySro Paź 03, 2012 12:37 pm

Aaaaaa! Podoba mi się to trochę. Tylko jedno ale - nie róbmy z Creed'a zaraz jakiegoś złego i wrogiego złoczyńcy. Zabił kryminalistę, który był poszukiwany przez MM, pożerał mugoli i gwałcił dziewice! Przyjaciel przyjacielem, ale Dyptam Pierwszy chyba jakiś tam musk ma! Tak mi się przynajmniej wydaję.

Liczę, że po "świętach" zrobisz jakaś lekcję, bo bym się zjawił na eliksirach ;]
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

PisanieTemat: Re: Podróbka Kridowa!   Podróbka Kridowa! - Page 2 EmptySro Paź 03, 2012 3:48 pm

A ja się pytam - co ze szlajającą się z Juniorkiem Kryśką? It's very important! W sensie, jaki Jensen ma pogląd na tę sytuację.
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podróbka Kridowa!   Podróbka Kridowa! - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Podróbka Kridowa!
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Związki-
Skocz do: