Autor | Wiadomość |
---|
Benjamin Baxter Klasa V
Liczba postów : 146 Join date : 30/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Sob Wrz 08, 2012 7:23 pm | |
| Och, poznałeś, jakże mi miło! Cóż, przez tą całą klątwę czułem się bardzo nieoryginalny... Co do twojego pytania... Nie zastanawiałem się jeszcze nad tym, chociaż przyznaje, że mam ochotę zostawić sobie taka bródkę bo jest po prostu awesome. Ale wyrywanie lasek na Wrońskiego brzmi bardzo kusząco, jak możesz mi pomóc?
Baxter.
PS Tak, pamiętam, czekam na dokładniejsze instrukcje. | |
|
| |
Jensen Kinghsley Dyrektor
Liczba postów : 270 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Sob Wrz 08, 2012 8:51 pm | |
| Sobota, dwudziesta, spotkanie z Mrocznym Rycerzem. Zanotowane i pewnie, że mi pasuje. Może spotkamy się w Twoim gabinecie, hm? Też chcę pogadać o pewnych rzeczach i wolałbym żeby nie było dookoła ciekawskich spojrzeń i gumowych uszu oraz uczniów skandujących na nas z naciskiem 'drink drink drink'. Jeżeli zwariowałeś to będę Ci jedynie przyklaskiwać. Obyś Co Noc Zaliczył Laskę,
Jensen | |
|
| |
Lili Cartemoll
Liczba postów : 77 Join date : 25/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 11:44 am | |
| Marcinie, nie spodziewałam się sowy od Ciebie. Podręcznik z transmutacji...Książka? Wiele znajdziesz w bibliotece. Dział Ksiąg Zakazanych naprawdę jest fascynujący. Polecam Ci jednak tą [You must be registered and logged in to see this link.]. Miłej lektury. Zawsze możesz ajrzeć dop podręcznika transmutacji, który w tym roku obowiązuje. Lili | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 1:42 pm | |
| Ależ Marcinie, nie mogę się tego doczekać... Mam nadzieję, że Ania nie zabije mnie za przytulanie się z jej rodzonym synem. Lili | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 2:19 pm | |
| Mimo wszystko, przytualnie z 46-letnią kobietą hmmm... Do zobaczenia. Przytulam i całuję. Lil. | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 2:25 pm | |
| Czy to jakaś propozycja? Lii | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 2:34 pm | |
| Nie pamiętam, żebyś kiedykolwiek był grzeczny. Lil | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Nie Wrz 09, 2012 7:47 pm | |
| Kłamiesz ! Zawsze byłeś krnąbrny, wdziałam Twoją kartotekę przestępczą u Geda. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Benjamin Baxter Klasa V
Liczba postów : 146 Join date : 30/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 10, 2012 6:53 pm | |
| Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem.
Baxter | |
|
| |
Nadia Shepard Profesor
Liczba postów : 272 Join date : 21/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 10, 2012 7:00 pm | |
| Robię co w mojej mocy, naprawdę! Mam nadzieje, że się zgodzi.
Nadia. | |
|
| |
| Temat: Re: Jarvis Sob Wrz 15, 2012 12:48 pm | |
| Mój rozkoszny buraczku!
Czy nasze spotkanie dziś wieczorkiem aktualne? Może przyniosę Ci róże i czekoladki?
Twój na zawsze oddany cichy wielbiciel seksowny amant, | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
Liczba postów : 720 Join date : 24/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Czw Wrz 20, 2012 2:23 pm | |
| Czyżby ruszyły cię wyrzuty sumienia, że zostawiłeś na mojej szyi znak swojego napalenia?
Kochająca, | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Czw Wrz 20, 2012 2:29 pm | |
| Tylko nie mów tego zbyt głośno, co? Nie bez powodu tak rozpaczliwie chciałam, żeby Lamiz usunął malinkę.
(Ale nic więcej ci nie powiem). | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Czw Wrz 20, 2012 2:34 pm | |
| Bo nie mam zamiaru wiązać się z kimś, kto jest szaleńczo zakochany w jakiejś maniaczce czekolady!
Tak, umiem czytać między wierszami i maślanymi spojrzeniami. | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Czw Wrz 20, 2012 2:42 pm | |
| To zamiast pisać do mnie głupie liściki, poszedłbyś się z nią pieprzyć!
Kocham Ciebie z całego serca, a ta miłość jest tak wielka, że nie mogłabym z Tobą być, bo przygniotłaby Ciebie niczym wół wyczarowany zaklęciem Win Gardelosa. | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Czw Wrz 20, 2012 4:06 pm | |
| Kryzys w związku?
Właściwie to nikomu. Czujesz się wyróżniony? Poza tym oficjalnie - jestem przerażona dodatkiem.
Nadal kochająca wołową miłością, | |
|
| |
| Temat: Re: Jarvis Pią Wrz 21, 2012 1:25 pm | |
| Jeszcze pytasz? Pędzę, lecę, frunę!
Tylko znajdę jakieś spodnie... | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 2:51 pm | |
| Zawsze i wszędzie. A co, nie masz z kim obalić bimbru? Jeśli tak to podaj tylko dzień i godzinę, jestem gotowa na twe wezwanie, mocium panie!PS. A na święta raczej nie wpadnę, bo jadę z rodzinką do Hallów. A jak jesteśmy u Hallów, to się szybko od nich nie wychodzi. Wpadnę na po świętach, co ty na to? Może na drugi dzień? | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 5:52 pm | |
| Na razie mam dość szaleńczych romansów. Właściwie, to nie mam ochoty nawet na seks. Nie wiem, czy ktoś mnie czymś szprycuje czy została mi przeszczepiona osobowość, ale to staje się dość dziwne.
U Hallów mamy być już 23, tylko, że Elizabeth znowu się na mnie obraziła (ta dziewczyna ma ostatnimi czasy epickie PMS) i odwołała zaproszenie swoich rodziców, więc może jednak do Was wpadnę. Chociaż na pięć minut. Myślisz, że jak wkurzę Twoją mamę to ciśnie we mnie Avadą?
Jak zawsze kochająca, | |
|
| |
Cristina Reed Klasa VI
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 6:01 pm | |
| Tak, koniecznie wyślij mi swoje nagie foty! Wiesz, ile zarobię na ich dystrybucji? MILIONY. Będę pierwszym oficjalnym przedsiębiorcą magicznej branży erotycznej. Już czuję zapach galeonów (zabawny fakt: galeony pachną goblinami). Raczej? Chciałabym poczuć się urażona, ale jestem zbyt wspaniałą osobą, żeby obrażać się na takie pomówienia. Poza tym wciskanie we mnie jedzenia jest większą karą, biorąc pod uwagę, że jem tylko dlatego, że muszę.
PS. Mi to mówisz? Za to ją kocham. | |
|
| |
Nadia Shepard Profesor
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 6:52 pm | |
| Cicho siedź! Ja tu dyskutuję!
Nadia | |
|
| |
Avérille de La Fontaine Prefekt
Liczba postów : 341 Join date : 19/07/2012
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 7:41 pm | |
| Brzmi to jak dziwna oferta terapeutyczna. Jeśli tak ma brzmieć to niestety nie jestem chętna. Moja nienawiść do świata zewnętrznego stoi na tym samym poziomie, może z małymi zmianami. Nie wiem o co chodzi z mordercami. Nie wiem, po co pisze pan do mnie ten list. Dziękuję za troskę, ale nic mi nie jest. I wbrew wszelkim pozorom moje samopoczucie nie ma nic wspólnego z dobrym rzucaniem zaklęć. Zdawałoby się, że czasami wychodzą lepsze, gdy jestem w złym nastroju. | |
|
| |
Nadia Shepard Profesor
| Temat: Re: Jarvis Pon Wrz 24, 2012 7:44 pm | |
| A ja małe Shepard...ki i nie narzekam! Gadam z Nim, cierpliwości, do Niego trzeba sposobem.
Nadia. | |
|
| |
Lili Cartemoll
| Temat: Re: Jarvis Sro Wrz 26, 2012 7:10 pm | |
| Kochany Marcinie ! Z chęcią ujrzałabym oblicze Twoje i jakże niemniej zwariowanej Ani. Nie wiem czy się pojawię w Wigilię, ale w pierwszy lub drugi dzień świąt zapewne zawitam u mojej drogiej przyjaciółeczki. Na dzień dzisiejszy wybieram się do kochanej Sophie, która jak zwykle nie zapomniała o mnie i zaporsiła mnie na święta. W sumie mogłbyś wpaść kiedyś do mojego gabinetu. Dostałam od pewnego.. przyjaciela litr dobrego alkoholu. A jak tam Twoje sprawy sercowe? Słyszałam, że Twoje serduszko bije do kogoś bardziej niż do samej rodzicielki. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
| Temat: Re: Jarvis Wto Paź 02, 2012 10:37 am | |
| Jako nowy dyrektor Hogwartu niniejszym mianuję Cię moim zastępcą, ha! W sensie to winno iść jakoś tak: Szanowny panie Wroński, Czy zechciałby pan usadzić swe piękne cztery litery na stanowisku wicedyrektora Szkoły Magii i Czarodziejstwa w Hogwarcie? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Jarvis | |
| |
|
| |
| Jarvis | |
|