Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Poczta Benjamina

Go down 
+4
Marcin Wroński
Lindsay Welsh
Cristina Reed
Benjamin Baxter
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Benjamin Baxter
Klasa V
Benjamin Baxter

Liczba postów : 146

Poczta Benjamina - Page 2 Empty
PisanieTemat: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyPon Lip 30, 2012 12:18 pm

First topic message reminder :

Jako, że panicz Ben panicznie boi się jakichkolwiek zwierząt, nie dziwcie się, że pocztę otrzymujecie z opóźnieniem.
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Marcin Wroński
Wicedyrektor
Marcin Wroński

Liczba postów : 769

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyWto Paź 02, 2012 6:05 pm

Pewna płomykówka przyniosła do Ciebie paczuszkę opatrzną takim bilecikiem:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zawartość: Katalog Czarodziejskich Staników, Ciasto Kociołkowe, butelka Bimbru Wrońskiego.
Powrót do góry Go down
http://life-in-stark-tower.tumblr.com
Benedict Lamiz
Prefekt
Benedict Lamiz

Liczba postów : 166

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyWto Paź 09, 2012 9:35 pm

Króliczku Puchaty...

...bo z pewnością nie playboya. Chyba nie spasłeś się przez te święta co? Jeśli tak, to szybko zrzuć te parę funtów, by jak w szkolę cię utuczonego znajdę, to zrobię z ciebie pasztet!
Sylwestrowa zabawa już zaplanowana? Tym razem nie kopć niczym smok- większość lasek nie lubi całować się z popielniczką. No i szybciej się narąbiesz. A pamiętasz co było, gdy ostatnim razem urwał ci się film? W sensie, ja to pamiętam doskonale i przekazałem ci wtedy z bardzo dokładnymi szczegółami. A tym razem nie będzie mnie, aby ciebie pilnować.
Następnym razem, jak będę się wybierał do Stanów jedziesz ze mną stary. Takich lasek to ty w życiu nie widziałeś!!! Nie mówię o wielorybach, które prędzej wzbudzają żal niż obrzydzenie, ale takich chodzących do klubów. Nogi do sufitu, jędrne ciała! No i rzecz jasna obcisłe ubrania. Wystarczy tylko zrobić na nich wrażenie. Nasz akcent robi wrażenie- wierz mi, już to wypróbowałem.
Tak czy inaczej, mam nadzieję, że czas spędzasz przyjemnie i nie luzujesz się za bardzo. Jeśli paczka przyjdzie dość późno- przepraszam Cię najmocniej. Tutejsza poczta jest tak szybka, jak kojarzenie Lyśki. Trzymaj się stary i do zobaczenia!

Twój Lamiz

W paczce znajduje się gigantyczna paczka M&M'sów, piętnaście zupek chińskich, dwie fiolki przeciwkacowego oraz [You must be registered and logged in to see this link.].
Powrót do góry Go down
Benedict Lamiz
Prefekt
Benedict Lamiz

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyNie Gru 09, 2012 4:39 pm

Długouchy druhu!

Mamy pracy więcej niż skrzaty! Pamiętasz o tym, że Cris niedawno skończyła swoje 17 urodziny, prawda?! Organizujemy niezapomnianą imprezę! Co powiesz o przyszłym piątku? Co prawda nie jest to "idealny czas", ale sam chyba zauważyłeś, że ostatnio ta Zmora dziwnie się zachowywała. Praktycznie rzecz biorąc uciekała, gdy tylko pojawiałem się na jej horyzoncie. Nic jej przecież nie zrobiłem. Tak samo było też w twoim przypadku? Myślisz, że boczy się o brak należytych obchodów jej urodzin? Kobiety, z nimi to same problemy...
Co do sali już mam ją załatwiona. Także do wszystkich powysyłałem anonimowe wiadomości z wstępnym zarysowaniem zasad. Nie będę ci psuć niespodzianki i nie zdradzę listownie klimatu,jaki ma panować. Ważne, żebyś ogarnął tą puchatą dupę i pomógł mi z załatwieniem wszystkiego co potrzeba. Przygotuj ewentualną listę potrzebnych rzeczy, bo bez wycieczki do Londynu się nie obejdzie. Biorę pod uwagę i mugolski i czarodziejski światek!
Liczę na ciebie i szybką odpowiedź! Czasu coraz mniej, a robota się za bardzo do przodu nie posuwa!

Ten drugi B.
Powrót do góry Go down
Benedict Lamiz
Prefekt
Benedict Lamiz

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyWto Gru 11, 2012 10:40 pm

Zamiast sowy do Benny'ego przybyła bardzo wkurzona foka, fucząc na każdego, kto jej się nawinął. A fukająca foka to coś, co każdy by chciał zobaczyć. Zwłaszcza, jak w chwilę potem przemówiła Lamizowym głosem godnym najbardziej układnego prefekta (bardzo dziwnie przypominający jego mamę, gdy Benny rozpuścił swój trzeci kociołek pod rząd).
Baxter!
Czy ciebie do reszty pojebało?! Zacny druhu, może i jesteś moim best kumplem, ale myślenie powinieneś zostawić mnie. Albo chociaż słuchać swojej intuicji a nie mózgu (ani tego u góry, ani tego na dole).
Czekaj na mnie przy toalecie na drugim piętrze i nie waż się ruszać swojej dupy gdzie indziej! Bo zrobię ci z niej jesień średniowiecza. Będę za parę minut- tylko się ubiorę.
Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

Liczba postów : 341

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyPon Gru 31, 2012 1:56 pm

I know you love me!
A tak naprawdę - każesz mi się pierdolić, przez kilka miesięcy nienawidzisz a teraz wyznajesz miłość? Zmień leki, te ci najwyraźniej szkodzą.

Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyPon Gru 31, 2012 2:49 pm

A może ty jesteś kobietą, Baxter, nie zastanawiałeś się nad tym? Zmieniaj płeć i odczep się ode mnie, bo ja cię NIE kocham.
Poważnie, zmień leki, te są za słabe.
Z drugiej strony tobie już nic nie pomoże. Głupoty się nie leczy.

Powrót do góry Go down
Avérille de La Fontaine
Prefekt

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 EmptyWto Sty 01, 2013 5:26 pm

R-a-n-d-k-a? Czyś ty na głowę upadł? Mowy nie ma.
Chociaż jeśli w grę wchodziłby wypad nad jezioro, gdzie mogłabym cię bezkarnie utopić, to jeszcze się zastanowię.
To zabrzmiało jak jakaś dziwna obietnica. Lub groźba. ZAPOMNIJ, Baxter, wyrywaj swoje przygłupie koleżaneczki z Gryfolandu, może cię zechcą, chociaż nie gwarantuję, że ktokolwiek zechce zboczeńca z zaburzeniami emocjonalnymi.
Jeśli mnie kochasz to walnij sobie w łeb Avadą.

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Poczta Benjamina   Poczta Benjamina - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Poczta Benjamina
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Poczta Louisa
» Poczta AMJ Evans
» Feliksowa poczta.
» Poczta panny Collinstone

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Riddiculus :: Departament Międzynarodowej Współpracy Czarodziejów :: Rejestr Postaci :: Sowiarnia-
Skocz do: