Riddiculus
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Klasa 4F

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Mistrz Gry
Admin
Mistrz Gry

Liczba postów : 240

Klasa 4F Empty
PisanieTemat: Klasa 4F   Klasa 4F EmptySro Lip 18, 2012 10:53 pm

Klasa jest dosyć standardowa.
Trzy rzędy ławek, w każdym po pięć. Ławki są stare, drewniane i lekko skrzypiące, a na ich blatach wyryto spory kawał historii hogwarckich miłości. Przy ławkach dostawione są po dwa krzesła, równie stare i skrzypiące co same ławki. Biurko nauczycielskie jest najnowszym z mebli w tej klasie. Za biurkiem, na ścianie, wisi duża, czarna tablica. Poza tablica na ścianach można znaleźć wiele portretów sławnych czarodziejów i bitew goblinów.
Powrót do góry Go down
https://riddiculus.forumpolish.com
Casey O'Sullivan
Przemytnik Alkoholu

Liczba postów : 164

Klasa 4F Empty
PisanieTemat: Re: Klasa 4F   Klasa 4F EmptyNie Wrz 02, 2012 12:42 pm

Cass po dobrych kilku godzinach w końcu dotarł do klasy, w której miał wykładać "Historię Magii". Co zabawne, na OWTMach miał zaledwie Nędznego, a teraz ma przekazywać swoją wiedzę tym małym terrorystom. Śmieszne w chuj. Dobrze, że Ministerstwo Magii nie ingeruje w sprawy Hogwartu, bo z pewnością dostałby od nich medal za Dyzmową karierę! Od zera do...bohatera? Nie. Dyrektora i cwaniaka! Mniejsza.
Mężczyzna, jeszcze na wczorajszym kacu, pchnął drzwi do sali i wszedł do niej pewnym krokiem. Chrząknął kilka razy i od razu zajął miejsce za biurkiem. Przysiadł na fotelu i wywalił nogi na biurko. Na szczęście O'Sullivan zabrał ze sobą butelkę wody, bo bez niej nie dałby rady przeżyć. Może i trochę waliło od niego koniakiem (albo jak kto woli - syropem na kaszel), ale wyglądał w miarę normalnie! Przynajmniej na pierwszy rzut oka był ubrany elegancko. Gorzej z zachowaniem. Momentami potrafił być gentelmanem, ale z reguły był zdecydowanie chamem. Cóż...
Casey wypił spory łyk wody i otworzył jakąś książkę od Historii i zaczął ją przeglądać. Literki momentami mu się zlewały, ale gówno to dało. Sama treść podręcznika wydawała się być całkowicie wyssana z palca. O'Sullivan dobrze wiedział, że mugolską drugą wojnę rozpętał czarnoksiężnik Hitler, a zakończył charłak Stalin (z którym jego pradziadek raczył pić wódkę!). Eh...
Powrót do góry Go down
Cristina Reed
Klasa VI
Cristina Reed

Liczba postów : 720

Klasa 4F Empty
PisanieTemat: Re: Klasa 4F   Klasa 4F EmptyNie Wrz 02, 2012 9:25 pm

Krysi zostały już tylko lochy i pierwsze piętro, kiedy poczuła, że ma dość mówienia litery 'r' na naprawdę długi czas. Naprawdę czuła się mentalnie związana z Marcinem Wrońskim, KTÓRY NAWET JAK STRACIŁ CZĘŚĆ SWOICH WYJEBANYCH W KOSMOS UMIEJĘTNOŚCI NADAL BYŁ NAJWIĘKSZYM KOKSEM EVER! No, ale przed nią już niewiele pracy. W Skrzydle Szpitalnym było tylko dwóch pierwszorocznych Ślizgonów, na tyle głupich, że próbowali rozkwasić sobie nosy w miejscu publicznym i piguła. Mimo to nie poskąpiła także im, w końcu jak wszyscy - to wszyscy. Gdyby przypadkiem kogoś ominęła, jutro miała zamiar przejść się po salach lekcyjnych i ogłaszać to samo w czasie lekcji.
A skoro już o lekcjach mowa... Kompletnie jej się zapomniało o Historii. Niby suma nie zdobyła, niby zajęć nie znosiła, ale w końcu specjalnie kupiła podręcznik, żeby trochę podręczyć - jak sama nazwa wskazuje - O'Sullivana. Na wszelki wypadek przed wejściem odświeżyła na sobie Zaklęcie Tajemnicy, w końcu nie chciała, żeby Casey'a ominęła ta radość z konieczności chodzenia do logopedy.
- O. Pusto tu. Normalnie tak się boją pana dyrektora, że nikt nawet nie ośmielił się przyjść na lekcję. Ja tam w sumie ich rozumiem - przyznała, kiwając głową z bardzo poważną miną. - Ale ja nie o tym. Chciałam tylko powiedzieć panu: rrr i poinformować pana dyrektora, że na piątkowym balu z okazji Nocy Duchów nawet pan nie może tego mówić. - Zasalutowała, zrobiła przesadne spocznij i się odmeldowała, to znaczy wyszła z klasy, bo im więcej postów o niczym mam pisać, tym bardziej wena zostaje ze mnie wysysana bardzo dziwnym sposobem.

zt.

/w razie wątpliwości tłumaczę: wasze postaci w czasie trwania balu nie mają prawa wypowiedzieć literki 'r', co daje efekt identyczny jak Marcinowa wada wymowy. enjoy!
Powrót do góry Go down
http://www.scarryb.tumblr.com
Casey O'Sullivan
Przemytnik Alkoholu

Liczba postów : 164

Klasa 4F Empty
PisanieTemat: Re: Klasa 4F   Klasa 4F EmptyWto Wrz 04, 2012 7:21 pm

/I tak nie wiem o co chodzi!

Zajebista lekcja! Najlepsza chyba ze wszystkich jakie prowadziłem JA! Bo Casey pierwszy raz coś kombinował. W każdym bądź razie takich tłumów to się chyba nikt nie spodziewał. Tylko ta głupia Reedowa wpadła i jeszcze coś poszczekała. Ale to i dobrze! Przynajmniej dała znać dyrektorowi, że lepiej by się wyniósł z klasy!
Mężczyzna tak też zrobił! Podniósł swoje zacne cztery litery z fotelika, poprawił marynarkę i ruszył w pizdu. Nie ma punktów, dla tych uczniów!

Kolejny krótki, bo nie ma weny!
nmm
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Klasa 4F Empty
PisanieTemat: Re: Klasa 4F   Klasa 4F Empty

Powrót do góry Go down

Klasa 4F
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-